Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, December 20, 2021

Senarai baharu promo codes Pokemon GO Disember 2021

| Monday, December 20, 2021

Seperti biasa setiap bulan, permainan Pokemon GO AR sering menyediakan pelbagai jenis barangan hadiah yang boleh dituntut secara percuma oleh pemain, ya, kegemaran pemain adalah menuntut promo code yang tersedia secara rasmi dan membolehkan pemain mendapat pelbagai hadiah item dalam permainan, dan kini terdapat senarai promo codes Pokemon GO untuk Disember 2021.

Jika pemain ingin mendapatkan pelbagai item premium secara percuma, pemain harus menuntut kod promo ini dengan cepat kerana kod ini mempunyai kuota dan had masa yang terhad. Dapatkan pelbagai hadiah item dalam permainan.

Senarai Kod Promo Pokemon GO Disember 2021:

  • VNDJPDJM42KJ8TWQ = Rewards: Ed Sheeran rewards
  • VVM87WGMMUZHTB8X = Rewards: Ed Sheeran rewards
  • SWHPH9Z4EMZN7 = Rewards: 30 Pokeballs, 1 Incense and 1 Lucky Egg (New!)
  • E9K4SY77F5623 = Rewards: 10 Pokeballs
  • HELPPOKEMON = PokeCoins
  • P2XEAW56TSLUXH3 = 30 Ultra Balls, 30 Max Revives, 30 Pinap Berries
  • DJTLEKBK2G5EK = 1 PokeCoin, 3 Remote Raid Pass Bundle

pokemon go promo codes redeem december 2021 new

Cara Menuntut Kod Promo Pokemon GO:

Pemain mesti pergi ke halaman Penebusan Tawaran Niantic : https://rewards.nianticlabs.com/pokemongo/. Dari sini, pemain boleh log masuk menggunakan apa sahaja kaedah yang digunakan untuk log masuk ke akaun Pokemon GO mereka. Kemudian terdapat kotak untuk menampal kod. Selepas itu, pemain akan mendapat gesaan dalam permainan yang memberitahu bahawa pemain telah menerima item tersebut.

Anda harus ingat bahawa kod promo Pokemon GO ini tidak selalu aktif dan boleh digunakan. Setiap kod mempunyai had masa yang berbeza dan mempunyai kuota had tuntutan. Jika anda tidak boleh menuntut 1 kod promosi, cuba kod lain yang boleh digunakan. Jadi jangan lewat dan had habis sebelum anda membuat tuntutan!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: