Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, December 9, 2021

Seven Knights Revolution (KR) telah memulakan acara prapendaftaran

| Thursday, December 9, 2021

Seven Knights Revolution pertama kali diumumkan pada 2019, kini Seven Knights Revolution akhirnya telah memulakan acara prapendaftaran untuk wilayah Korea Selatan! Pada tahun 2019, sebenarnya terdapat demo yang boleh dimainkan oleh pemain, tetapi kemungkinan Netmarble benar-benar memerlukan masa untuk menyempurnakan permainan MMORPG ini.

Sekiranya anda tidak tahu, kini terdapat Season Anime yang disiarkan awal tahun ini berdasarkan permainan Seven Knights Revolution. Konsep keseluruhannya adalah sama, pemain bertukar menjadi wira 7 Knights untuk melawan kejahatan.

Seven Knights Revolution pre register open now

Semasa acara prapendaftaran ini, 17 wira telah diumumkan seperti yang dilihat dalam treler yang diterbitkan. Permainan ini mempunyai grafik 3D yang menakjubkan, pemain juga boleh mengharapkan pelbagai ciri MMORPG, termasuk Boss Raid, PVP dan PVE.

Kisah Revolusi Tujuh Kesatria berlaku pada masa hadapan selepas 7 Kesatria hilang secara misteri, dan mereka yang terpilih (pemain) boleh memanggil semangat mereka dan berubah menjadi mereka. Nantikan di Fajaryusufdotcom untuk maklumat lanjut!

Pra-pendaftaran KLIK SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: