Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, December 30, 2021

Summoners Kingdom kini tersedia untuk dimuat turun (Early Access)

| Thursday, December 30, 2021

Permainan RPG baharu yang dipanggil Summoners Kingdom kini tersedia dalam Early Access pada Android di negara terpilih, jadi cuba muat turun dan main sekarang!

Summoners Kingdom ialah permainan pertarungan RPG, gabungan wira dan strategi menjadi tumpuan utama. Permainan ini telah dibangunkan dan diterbitkan oleh Cloud Joy. Di dalamnya pemain mesti membina empayar dan menghiasinya. Pemain perlu mencipta hutan, kedai kayu, taman dan banyak lagi. Selain daripada mengembangkan empayar, pemain juga akan bertanggungjawab untuk membaiki bangunan yang musnah.

Dalam permainan Summoners Kingdom, pemain mesti bekerjasama dengan pemain lain untuk meneroka kerajaan dan melawan musuh. Pemain juga mendapat pilihan untuk bekerjasama dengan rakan dan pasukan.

Summoners Kingdom download Early Access

Terdapat lebih daripada 200 Story Level. Pemain boleh menyesuaikan wira dan membuka kunci watak baharu. Semasa anda mara ke peringkat seterusnya, pemain mesti mengumpulkan sumber dan menyelesaikan pelbagai quests untuk mendapatkan kuasa untuk wira dan mendedahkan kisah kerajaan yang mereka kawal.

Grafik Summoners Kingdom hebat, muzik latar belakang dan reka bentuk watak juga mengagumkan. Pembangun juga telah mengeluarkan treler video yang boleh anda lihat di bawah.

Muat turun KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: