Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, December 14, 2021

UNDECEMBER kini memulakan acara prapendaftaran

| Tuesday, December 14, 2021

LINE Games Corporation secara rasminya telah mengumumkan bahawa permainan Hack&Slash ARPG mereka bertajuk UNDECEMBER kini telah memulakan acara prapendaftaran global di STEAM dan laman web rasminya hari ini, UNDECEMBER telah dibangunkan oleh Needs Games dan akan diterbitkan oleh LINE GamesVideo Showcase UNDECEMBER kini boleh ditonton di YouTube dengan sarikata bahasa Inggeris daripada MMOCulture. Video tersebut memberikan maklumat terperinci tentang permainan Multiplatform ini termasuk penambahbaikan besar selepas Test UN-Boxing yang diadakan pada bulan Oktober serta jadual keluaran rasmi.

Adalah dirancang bahawa UNDECEMBER akan dikeluarkan pertama kali di Korea Selatan pada 13 Januari 2022, dan kemudian dalam versi global pada awal 2022. Pemain global kini boleh pra-pendaftaran di halaman dan tapak web STEAM.

UNDECEMBER berlatarkan dunia fantasi gelap, Traum, pemain akan memulakan perjalanan untuk menghalang Evil God Serpens daripada sedar dan memulakan perjalanan mereka dengan musuh yang menakutkan.

UNDECEMBER pre register

UNDECEMBER membolehkan pemain melarikan diri dari sistem Class RPG tradisional, kerana pemain akan membina dan menyesuaikan watak dengan gaya permainan mereka sendiri, seperti yang mereka lakukan Farming dan membuat pelbagai jenis peralatan dan beribu-ribu kombinasi Skills Rune.

Selain kandungan cerita, UNDECEMBER juga mempunyai kandungan Multiplayer yang sangat pelbagai untuk dinikmati, termasuk Co-Op Chaos Dungeon, Raid, Spire of Barrier, Crusade of Glory (PvP) dan Guild War dalam kemas kini seterusnya. UNDECEMBER adalah Free to Play permainan dan mempunyai Battlepass sistem yang ditawarkan oleh pelbagai barangan dalam permainan berharga, dan akan mempunyai barangan kosmetik dan Convenience menampilkan bahawa pemain boleh memilih untuk pembelian. Permainan ini akan tersedia untuk Mudah Alih dan PC, dengan sokongan Crossplay, dan Antaramuka Pengguna yang dioptimumkan untuk setiap platform.

Pre-register: STEAM

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: