Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, January 5, 2022

10 Siri Netflix Baharu untuk Ditonton pada Januari 2022

| Wednesday, January 5, 2022

Diasaskan oleh Reed Hastings dan Marc Randolph pada tahun 1997, Netflix kini merupakan salah satu perkhidmatan penstriman video dengan pelanggan paling ramai. Ia juga telah menerima beberapa anugerah berprestij.

Jadi, apakah siri yang akan menuju ke Netflix pada Januari 2022? Semak senarai di bawah!

Rebelde (Rebel) — Season 1: January 5th

Rebelde
Rebelde (IMDb).

Siri Sepanyol akan ditayangkan di Netflix esok. Ia adalah siri yang sesuai untuk ditonton bersama orang tersayang anda!

Sinopsis: Ketika Elite Way School memulakan penggal baharu, musuh yang dikenali — kumpulan rahsia yang dipanggil Lodge — mengancam untuk menghancurkan harapan muzik pada tahun pertama.

Hype House — Season 1: January 7th

Hype House
Hype House (IMDb).

Adakah anda peminat Nikita Dragun? Jika ya, anda perlu menonton Hype House! Selain Dragun, akan ada bintang media sosial lain yang memeriahkan siri realiti ini. Anda boleh menontonnya pada 7 Januari.

Sinopsis: Dapatkan pandangan dalaman tentang bintang yang paling banyak diperkatakan dalam media sosial sambil mereka mengemudi cinta, kemasyhuran dan persahabatan sambil mencipta kandungan dan hidup bersama.

After Life — Season 3: January 14thAfter Life

After Life (IMDb).

Musim ketiga dan terakhir siri ini akan memasuki Netflix pada 14 Januari.

Sinopsis: Berjuang untuk menerima kematian isterinya, seorang penulis untuk sebuah akhbar mengamalkan persona baharu yang kasar dalam usaha untuk menolak mereka yang cuba membantu.

The House — Season 1: January 14th

The House
The House (IMDb).

Siri animasi yang akan dilancarkan minggu depan disuarakan oleh bintang Hollywood, seperti Helena Bonham Carter, Miranda Richardson, dan Matthew Goode.

Sinopsis: Merentasi era yang berbeza, keluarga miskin, pemaju yang cemas dan pemilik rumah yang bosan menjadi terikat dengan rumah misteri yang sama dalam komedi gelap animasi ini.

Archive 81 — Season 1: January 14th

Archive 81
Archive 81 (IMDb).

Adakah anda suka menonton siri yang mencabar? Nah, Archive 81 sesuai untuk anda! Ia akan menuju ke Netflix pada 14 Januari.

Sinopsis: Seorang arkivis mengambil kerja memulihkan pita video yang rosak dan ditarik ke dalam pusaran misteri yang melibatkan pengarah yang hilang dan pemujaan syaitan.

DOTA: Dragon’s Blood — Season 2: January 18th

DOTA Dragon's Blood
DOTA Dragon’s Blood (Wikipedia).

Siri animasi ini adalah adaptasi daripada permainan video popular yang dipanggil Dota 2. Musim kedua siri ini akan melanda Netflix pada 18 Januari.

Sinopsis: Dragon Knight yang berkonflik tetapi berani mesti menggunakan kuasa naga di dalam diri untuk menghentikan syaitan maut dalam fantasi epik ini berdasarkan permainan dalam talian.

Too Hot to Handle — Season 3: January 19th

Too Hot to Handle
Too Hot to Handle (IMDb).

Satu lagi siri realiti yang akan disiarkan di Netflix bulan ini ialah Too Hot to Handle. Ia mesti ditonton jika anda suka rancangan realiti TV.

Sinopsis: Di pantai syurga, perseorangan cantik bertemu dan bergaul. Tetapi ada kelainan. Untuk memenangi hadiah utama yang menarik, mereka perlu melepaskan hubungan seks.

Ozark — Season 4: January 21st

Ozark
Ozark (IMDb).

Selepas berjaya dengan musim-musim sebelumnya, dan memenangi pelbagai anugerah berprestij, Ozark akan kembali dengan musim terakhirnya pada 21 Januari.

Sinopsis: Seorang penasihat kewangan mengheret keluarganya dari Chicago ke Missouri Ozarks, di mana dia mesti mencuci $500 juta dalam tempoh lima tahun untuk menenangkan bos dadah.

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window: January 28th

The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window
The Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window (IMDb).

Tajuknya serupa dengan filem baharu Amy Adams—The Woman in the Window. Adakah siri ini parodi filem itu? Ketahui kebenaran pada 28 Januari!

Sinopsis: Mencampurkan wain, pil, kaserol dan imaginasi yang terlalu aktif, Anna terobsesi dengan jiran besar di seberang jalan dan menyaksikan pembunuhan. Atau adakah dia?

Getting curious with Jonathan Van Ness — Season 1: January 28th

Getting Curious with Jonathan Van Ness
Getting Curious with Jonathan Van Ness (Just Jared).

Adakah anda jenis orang yang mempunyai tahap rasa ingin tahu yang tinggi? Jika jawapannya “ya”, siri ini sesuai untuk anda!

Sinopsis: Jonathan Van Ness membolehkan rasa ingin tahu mendahului sambil mengembara dari snek ke rambut palsu dalam spinoff podcast yang penuh dengan pakar dan tetamu istimewa ini.

Itu adalah siri yang akan berada di Netflix pada Januari 2022. Jika anda belum melanggan Netflix, mula melanggan sekarang!

===

Untuk berita terkini, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: