Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Sunday, January 23, 2022

Andrew Garfield mengakui dia berbohong kepada Emma Stone tentang "No Way Home"

| Sunday, January 23, 2022

Walaupun mendakwa bukan penipu yang hebat, Andrew Garfield berjaya merahsiakan penampilannya dalam filem Spider-Man: No Way Home.

Sebelum ini, Garfield sering ditanya wartawan dan peminat tentang kemungkinan dia muncul dalam No Way Home, tetapi pelakon kelahiran Los Angeles itu dengan tegas menjawab bahawa dia tidak mempunyai bahagian dalam filem itu.

Dan nampaknya, Emma Stone, bekas kekasihnya dan pelakon bersama dalam The Amazing Spider-Man dan The Amazing Spider-Man 2, juga bertanya kepada Garfield soalan yang sama.

“Emma terus menghantar mesej kepada saya, dan dia seperti, ‘Adakah anda dalam filem Spider-Man baharu ini?’” dedah pelakon kacak itu di podcast Happy Sad Confused.

“Dan, saya seperti, ‘Saya tidak tahu apa yang awak cakapkan,’” sambungnya.

Andrew Garfield and Emma Stone
Emma Stone dan Andrew Garfield di The Amazing Spider-Man (IMDb).

Selepas Stone menonton No Way Home, Garfield berkata bahawa dia kecewa dengannya.

“Kemudian, dia melihatnya, dan dia seperti, ‘Awak keje.’ Saya tidak mahu memberitahu sesiapa. Saya mengambilnya dengan sangat serius. Saya tidak memberitahu sesiapa,” Garfield berkata, dipetik dari Insider, Sabtu (22/1/2022).

Pelakon yang memenangi anugerah Golden Globes itu juga berkata jika dia berbohong kepada wartawan dan peminat sejak beberapa bulan lalu, ia amat berbaloi, walaupun berbuat demikian adalah tekanan.

“Ia adalah tekanan, saya tidak akan berbohong. Saya berbesar hati untuk melakukannya, tetapi ia adalah banyak kerja di pihak semua orang,” katanya. “Ia jelas memberi orang keseronokan yang besar dalam teater, dan apa lagi yang anda inginkan daripada pengalaman teater daripada keseronokan?”

Spider-Man: No Way Home masih di pawagam. Dan jika anda belum menonton The Amazing Spider-Man, anda boleh menonton filem itu di Netflix.

===

Untuk berita terkini yang lain, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: