Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Sunday, January 23, 2022

Ark Legends menyediakan pelbagai hadiah dalam acara Pra-Pendaftaran

| Sunday, January 23, 2022

Prapendaftaran kini telah bermula secara rasmi untuk Ark LegendsRPG terbaharu Melting Games. Pemain yang mendaftar untuk kempen prapendaftaran di tapak web rasmi boleh mendapatkan pelbagai Item dalam permainan yang hebat selepas dikeluarkan, serta mengambil bahagian dalam undian kad hadiah. cabutan bertuah kad hadiah Amazon dan Airpods untuk direbut.

Kempen prapendaftaran Ark Legends terbuka kepada pemain iOS dan Android dengan ganjaran Milestones, termasuk Gold, Energy, Iron Core, Hero Summon Chests dan Rare Iron Core. Dan terdapat acara Invite juga, menjemput rakan ke dalam permainan akan memberi anda undian percuma.

Ark Legends various prizes Pre-Registration event

Selain itu, acara Content Creator masih berterusan, membenarkan pemain mengambil bahagian dalam mencipta kandungan permainan sebenar. Sejak bermula pada Disember 20221, program ini menawarkan pemain peluang untuk menguji permainan RPG ini dan berbual dengan pembangun. Pemain masih boleh mendaftar untuk menyertai acara ini untuk mendapatkan Item dalam permainan eksklusif atau ganjaran kehidupan sebenar.

Kandungan baharu untuk Ark Legends ialah misi log masuk harian, lebih banyak item dan ganjaran daripada Dungeons, Acara Peluang Istimewa, acara Bingo, dsb. Jika anda ingin menyertai pertempuran permainan ini, anda boleh melayari laman web rasmi untuk mengetahui lebih lanjut tentang Ark Legends.

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: