Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, January 17, 2022

Avatar: Reckoning diumumkan! permainan MMORPG Shooter baharu

| Monday, January 17, 2022

Terdapat berita baik, hari ini Archosaur Games, Tencent, Lightstorm Entertainment dan Disney baru sahaja mengumumkan permainan baharu mereka yang dipanggil Avatar: Reckoning, iaitu permainan MMORPG Shooter Online baharu yang dibangunkan untuk pemain Android dan iOS.

Avatar: Reckoning dibangunkan oleh Archosaur Games (pembangun Dragon Raja) dan akan diterbitkan secara global oleh Level Infinite, Avatar: Reckoning akan dikeluarkan di Googleplay dan Appstore pada tahun 2022.

Avatar: Reckoning akan membawa pemain ke bahagian Pandora yang tidak pernah dilihat sebelum ini di mana mereka akan bertemu dengan puak Na’vi baharu yang berjuang untuk mempertahankan rumah mereka, melawan tentera RDA yang sangat berkuasa yang cuba mengeksploitasi pelbagai sumber, dan bertemu dengan makhluk asing yang menakjubkan, permainan ini boleh dimainkan dalam mod solo atau dengan Multiplayer dinamik.

Avatar Reckoning new MMORPG Shooter game

Dalam permainan, pemain mesti meningkatkan watak Avatar mereka, melengkapkan senjata yang berkuasa dan bertempur dalam misi Mod Cerita Solo, terdapat juga mod permainan Co-op dan Player vs Player (PvP) dengan pertempuran inovatif yang disesuaikan untuk telefon pintar. Permainan ini menggunakan Unreal Engine 4, Avatar: Reckoning pastinya akan membawakan visual yang menakjubkan kepada peranti mudah alih apabila ia dikeluarkan tahun ini.

Laman web rasmi Avatarreckoning

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: