Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 18, 2022

Awaken Chaos Era kini telah dikeluarkan, muat turun sekarang!

| Tuesday, January 18, 2022

Century Games secara rasmi mengumumkan keluaran global permainan mudah alih baharu mereka bertajuk Awaken: Chaos Era. Pemain yang berminat dengan permainan ini kini boleh memuat turunnya dari Appstore atau Googleplay.

Awaken: Chaos Era ialah permainan bergenre RPG Herocollection Turnbased dengan potongan adegan sinematik yang menakjubkan dan gaya seni watak yang sangat menarik. Permainan mudah alih ini telah dikeluarkan secara global sekarang dan kini semua pemain boleh mencubanya.

Awaken Chaos Era released download now

Dalam permainan apabila anda baru bermula, anda akan disambut dengan prolog sinematik yang sangat baik yang memberikan sejarah ringkas tentang maksud permainan itu. Walau bagaimanapun, semasa permainan berlangsung, dialog dalam permainan tidak dialih suara sepenuhnya walaupun untuk jalan cerita utama. Sesetengah pemain mungkin kecewa dengan kekurangan Voiceover terutamanya apabila plot utama sebenar akan menarik jika ia diisi dengan Voiceover.

Pembangunan watak dalam permainan ini hampir sama dengan permainan RPG secara umum, seperti Summoners War dan Epic Seven, pemain mesti melengkapkan set gear dan meningkatkan Skills watak. Malah ciri cutscene dalam Ultimate Skill sangat serupa dengan ciri dalam Epic Seven.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: