Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 4, 2022

Battle Towers TD Hero RPG kini telah dikeluarkan, muat turun sekarang!

| Tuesday, January 4, 2022

Battle Towers ialah permainan RPG Hero Tower Defense, pemain akan mempertahankan pertahanan menara dengan wira RPG, pertempuran menara dan pertahanan istana yang gila. Permainan ini telah dibangunkan oleh permainan Anime Ely, yang sebelum ini mengeluarkan Royal Knight Tales, Sword Cat Online dan Sword Fantasy Online.

Battle Towers tidak mempunyai sistem tenaga atau iklan pop timbul di dalamnya. Sebaliknya, pemain boleh memainkan sebarang iklan untuk mendapatkan pelbagai item tambahan. Pemain akan dapat meningkatkan kereta kuda kecil, daripada hanya seorang wira kepada istana mudah alih yang hebat yang terdiri daripada askar, pemanah, laser, kapal terbang, robot dan banyak lagi.

Permainan ini juga membolehkan pemain menggunakan Skills tertentu semasa pertempuran, daripada ribut berais yang membekukan musuh terlebih dahulu kepada hujan batu anak panah yang memusnahkan formasi musuh. Lombong emas dan istana yang ditakluki oleh pemain akan menjana emas apabila pemain berada di luar talian, sama seperti permainan Idle secara umum.

Battle Towers TD Hero RPG has now been released download now

Peti hadiah boleh diperolehi oleh pemain dan juga dibuka apabila menonton iklan. Pemain juga boleh mencabar pemain lain dalam arena, pemain boleh mendapat pelbagai hadiah dan mendaki pangkat yang lebih tinggi dengan menjadi pemenang.

Stage Boss akan muncul di peringkat yang lebih tinggi dan memerlukan pelbagai strategi dan taktik untuk mengatasinya. Watak-watak dalam permainan ini juga direka dengan seni gaya kartun yang comel.

Muat turun: Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: