Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, January 5, 2022

Butiran dan gameplay permainan baharu Black Clover Mobile

| Wednesday, January 5, 2022

Sebelum ini, permainan ini telah diumumkan 2 minggu lalu, ramai pemain dari seluruh dunia menyatakan minat dan rasa ingin tahu mereka terhadap permainan Black Clover MobileRPG Open-World yang dibangunkan menggunakan Unreal Engine 4 yang kini sedang dibangunkan oleh VIC Game Studios. ialah anak syarikat Pearl Abyss. Sejak itu, mereka telah mengadakan sesi siaran akhbar dengan media tempatan Korea. Berikut adalah beberapa butiran yang diketahui.

Pengarah seni VIC Game Studios mempunyai pengalaman permainan selama 15 tahun, setelah pernah mengerjakan The Seven Deadly Sins: Grand Cross, Dungeon & Fighter, Durango dan Bless Online.

Details and gameplay Black Clover Mobile

Butiran dan Ciri-ciri Black Clover Mobile :

  • Black Clover Mobile telah dibangunkan menggunakan Unreal Engine 4.
  • Aspek yang paling penting dalam Black Clover Mobile ialah mengekalkan cerita asal (bercerita), kerana Asta tidak mempunyai kuasa ajaib dan proses Asta berlatih bersungguh-sungguh dan mencari kawan baharu.
  • Dunia Black Clover adalah dunia ajaib, di mana semua penduduk boleh menggunakan sihir. Daripada hanya melihat dan berlalu, pemain sepatutnya berasa seperti mereka meneroka dunia sebenar dengan berjalan di sekitar bandar. Untuk menghidupkan perasaan itu, pasukan pembangunan cuba menangkap perincian yang lebih halus bagi karya asli dan animasi.
  • Pasukan pembangunan sedang mempertimbangkan versi PC kerana ia mudah dilakukan dengan Unreal Engine 4. Tetapi ini belum disahkan.
  • Misi VIC Game Studios adalah untuk membuat permainan bukan sahaja untuk Korea Selatan, tetapi juga untuk penonton global.
  • Cutscenes dalam Black Clover Mobile tidak akan dipaksa kepada pemain untuk menonton, dan boleh dilangkau.
  • Black Clover Mobile dijadualkan untuk keluaran pada tahun 2022 walaupun tiada kawasan khusus disebut.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: