Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, January 20, 2022

Dynasty Warriors: Overlords kini telah dikeluarkan di beberapa wilayah

| Thursday, January 20, 2022

SuperNova Game secara rasminya telah mengumumkan keluaran permainan baharu mereka bertajuk Dynasty Warriors: Overlords di beberapa wilayah, termasuk Singapura, Malaysia, Hong Kong, Macau dan Taiwan. Permainan mudah alih ini tersedia dalam bahasa Inggeris dan Cina Tradisional.

Sama seperti permainan Dynasty Warrior secara umum, Dynasty Warriors: Overlords ialah permainan pertarungan Musou berdasarkan era Three Kingdoms. Permainan dalam permainan, pemain boleh bertindak sebagai jeneral yang berani untuk menyerang musuh dan menakluki dunia yang dilanda perang ini, ramai wira terkenal didedahkan satu demi satu dalam permainan.

Dynasty Warriors Overlords released

Dynasty Warriors: Overlords ialah permainan mudah alih terbaik dari segi kawalan dan penggunaan bateri berbanding permainan Dynasty Warrior yang lain. Kerana yang pasti, enjin dan teknologi yang lebih baik telah dilaksanakan sekarang berbanding dengan tajuk-tajuk sebelumnya.

Semua konsep seni gaya wira disediakan oleh Koei Tecmo. Reka bentuk itu meningkatkan tekstur logam untuk menyerlahkan keperibadian jeneral dan memberi tumpuan kepada mereka, sementara gaya mereka kekal sama. Animasi jeneral juga disediakan oleh Koei Tecmo. Selain pertempuran Musou, terdapat juga sistem pengurusan bandar dalam permainan.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: