Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, January 7, 2022

Gameplay dan treler Traha Infinity didedahkan!

| Friday, January 7, 2022

Tidak ramai pemain selain pemain di Korea Selatan yang pernah mengetahui tentang Traha, jadi dalam artikel ini kami membuat ulasan ringkas, Traha ialah MMORPG yang dibangunkan dengan Unreal Engine 4, Traha ialah permainan mudah alih pertama daripada pembangun Moai Games dan dikeluarkan di Korea Selatan oleh Nexon pada 2019.

Selain mengumpul semua keputusan yang baik, permainan itu tidak lama lagi dibayangi oleh tajuk baharu daripada Nexon, termasuk V4. Ya, nampaknya Traha adalah salah satu permainan yang jarang diterbitkan oleh Nexon yang tidak dikeluarkan secara global.

Dan kini ia akan berubah dengan sekuel terbaru mereka, mereka secara rasmi mengumumkan Traha Infinity minggu lepas oleh pembangun Moai Games.

Traha Infinity gameplay and trailer revealed

Menetapkan Traha Infinity ditetapkan 200 tahun sebelum yang asal, Moai Games kini akan mengendalikan keluaran dan operasi domestik. Tidak diketahui sama ada permainan ini masih menggunakan Unreal Engine 4 atau tidak, tetapi berkemungkinan besar ia masih menggunakan enjin yang sama.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: