Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, January 6, 2022

Keanu Reeves dalam perbincangan untuk bermain dalam siri The Devil in the White City Hulu

| Thursday, January 6, 2022

Pelakon Keanu Reeves dilaporkan sedang berunding untuk memegang watak dalam siri Hulu produksian Leonardo DiCaprio, The Devil in the White City. Ini juga merupakan watak televisyen pertama untuk pelakon berusia 57 tahun itu.

Berdasarkan maklumat daripada Deadline, siri ini adalah adaptasi daripada buku bukan fiksyen Erik Larson dengan nama yang sama.

Keanu Reeves
Keanu Reeves (instagram.com/keanureevesofflcial_).

Dikeluarkan pada tahun 2003, buku itu mengisahkan kisah benar seorang arkitek terkenal bernama Daniel H. Burnham dan seorang pembunuh bersiri bernama Henry H. Holmes, yang memberi impak kepada The Chicago World’s Fair pada tahun 1893.

Kesan mereka sangat berbeza dalam buku ini—Burnham cuba mengubah persepsi orang ramai terhadap bandar Chicago dengan membina Pameran Dunia, manakala Holmes memusnahkannya dengan membunuh sejumlah wanita di bandar itu.

Jika Reeves akhirnya memutuskan untuk bermain dalam siri bajet besar ini, dia pasti akan bermain Burnham atau Holmes.

Leonardo DiCaprio
Leonardo DiCaprio (instagram.com/leonardodicapiofans).

Sementara itu, pelakon Leonardo DiCaprio menyertai di belakang tabir sebagai penerbit eksekutif bersama Martin Scorsese, Rick Yorn, Sam Shaw, Jennifer Davisson, dan Stacey Sher.

DiCaprio pada asalnya merancang untuk mengadaptasi buku The Devil in the White City ke pawagam selepas dia membeli hak filem untuk buku itu. Walau bagaimanapun, pada tahun 2019, rancangan untuk mengubah buku itu menjadi filem bertukar menjadi siri TV.

===

Untuk berita terkini, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: