Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, January 13, 2022

Lost Light, permainan Survival Shooter yang menarik telah dikeluarkan!

| Thursday, January 13, 2022

Netease Games secara rasminya telah mengumumkan keluaran Global OBT untuk permainan terbaharu mereka, Lost Light. Pemain yang sedang mencari permainan Survival Shooter untuk mengembangkan watak mereka dan bersaing dengan pemain lain, kini boleh memuat turun Lost Light daripada Googleplay.

Jika anda peminat permainan Shooter dengan sistem Looting dan CustomLost Light ialah permainan untuk anda. Dunia Cahaya Hilang mempunyai peraturan High Risk High Return, anda boleh menyelinap dan mencari bekalan atau pergi dengan senjata untuk merompak seperti panglima perang. Menaik taraf Item dan berdagang dalam permainan ini adalah sangat penting untuk membina kekuatan dan mengalahkan musuh.

Lost Light Survival Shooter released

Grafik dalam permainan ini sangat mengagumkan, tetapi pergerakan watak-wataknya agak kaku dan visual peluru hampir tidak kelihatan. Tetapi memandangkan permainan ini dibangunkan untuk platform Mobile dan dialihkan ke PC, nampaknya grafiknya agak bagus.

Tidak seperti permainan Shooter secara umum, ia bukan sahaja tentang membunuh musuh, tetapi pemain juga mesti boleh merompak dan mengembangkan diri mereka sendiri. Pemain boleh melakukan ini dengan membunuh musuh atau merompak persekitaran sekeliling secara rahsia. Konsep permainan mungkin serupa dengan Escape from Tarkov.

Muat turun KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: