Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, January 21, 2022

NFT_Gaming oleh Fajaryusuf.Com mengeluarkan NFT MMORPG Job 1

| Friday, January 21, 2022

Warrior

Dia seorang pendekar, dulunya anak raja, tetapi semuanya musnah apabila kerajaannya hancur dan raja dibunuh, kini dia berjuang dari awal untuk kerajaan baru dan berazam untuk membina semula kerjanya suatu hari nanti.

Wizard

Wanita ini adalah Wizard, tetapi dia masih tidak tahu jenis kuasa sihir yang akan menjadikannya Wizard terhebat, bola mata putihnya menunjukkan bahawa dia belum cukup matang untuk mendapatkan kuasa unsur yang menggerunkan, tetapi suatu hari dia pasti akan dapat. untuk melakukannya.

Paladin

Lelaki ini dulunya samseng jalanan, tetapi dia mempunyai kuasa istimewa, tanpa disedari dia adalah keturunan druid, dia sering bergaduh tetapi dia boleh menyembuhkan dirinya sendiri, kini dia telah menyertai kerajaan dan berada di barisan hadapan sebagai paladin.

Ninja

Walaupun seorang ninja tidak bekerjasama dengan kerajaan, tetapi dia sentiasa bergerak seiring dengan kebenaran, di sebalik bayang-bayang dia sentiasa memburu penjenayah, bukan untuk nama, tetapi dia hanya berlatih untuk menjadi bayang-bayang yang paling kuat.

Only on https://opensea.io/collection/nft-gaming-1

Related Posts

No comments: