Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 4, 2022

Permainan Playtoearn dengan Unreal Engine 5, Legend of YMIR sedang dalam pembangunan!

| Tuesday, January 4, 2022

Pada masa ini pembangun permainan Korea, Wemade Entertainment, sedang sibuk membina platform permainan WEMIX Blockchain (di bawah Wemade Tree), selain itu pasukan lain sedang sibuk dengan teknologi terkini, Unreal Engine 5 untuk menyediakan permainan Playtoearn terbaru mereka bertajuk Legend of YMIR.

Sebelum ini, Wemade XR telah mendedahkan demo teknikal untuk permainan MMORPG mereka yang akan datang , yang dikuasakan oleh Unreal Engine 5. Pada asasnya, demo teknologi menunjukkan perkara yang boleh dicapai pada kapasiti maksimum, tetapi kebanyakannya harus dikecilkan untuk kegunaan umum biasa.

Legend of YMIR unreal engine 5 playtoearn wemade

Wemade baru-baru ini menjadi popular dengan keluaran MIR4, dan kini Legend of YMIR boleh dilihat sebagai tafsiran Nordic permainan, dengan watak biasa, termasuk Thor, Loki dan Odin. Maksudnya ia mempunyai cerita yang serupa dengan ODIN: Valhalla Rising dan Ragnarok Online.

Pemain boleh menjangkakan pertempuran PVP besar-besaran dalam permainan Legend of YMIR, yang dijadualkan untuk keluaran global pada platform PC dan Mobile secara serentak. Dan sekali lagi, sistem Wemade Blockchain akan menjadi sebahagian daripada permainan ini, dan menjadikan permainan MMORPG Playtoearn dengan teknologi Unreal Engine 5.

Sumber: Wemade

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: