Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 4, 2022

Permainan yang santai dan menyeronokkan! Punball telah dikeluarkan secara rasmi

| Tuesday, January 4, 2022

Penerbit permainan kasual, Habby, baru-baru ini mengeluarkan permainan baharu yang dipanggil PunballPemain yang suka permainan Archero pastinya harus mencuba permainan baharu yang menyeronokkan ini!

Jika anda pernah bermain permainan RPG Pinball seperti Archero, anda pasti akan melihat beberapa persamaan dengan permainan Punball. Ini kerana permainan ini dibangunkan oleh Gorilla Games yang telah membangunkan Archero.

Punball ialah gabungan permainan Puzzle Bobble dan mekanik Roguelike. Pemain akan mengambil peranan sebagai mage tunggal, cantik dan kuat, berdiri sendiri sebagai satu-satunya penyelamat dalam mencari cahaya di atas kegelapan. Dalam Punball, pemain akan mendapat power up yang unik. Apabila pemain melangkah lebih jauh ke dalam permainan, Healthpoint musuh akan meningkat secara eksponen menjadikannya penting bagi setiap pukulan untuk memukul seberapa banyak musuh yang mungkin.

Punball mobile game gorilla released

Setiap kali pemain dikalahkan, pemain berpeluang untuk menjadi lebih kuat kerana pemain akan dapat meningkatkan watak dengan membelanjakan Gold yang diperolehi dan peralatan yang dirompak oleh pemain. Kalah dalam permainan adalah perkara biasa tetapi sentiasa ingat, anda akan dapat menjadi lebih kuat dan cuba untuk mengalahkan musuh semula.

Penerbit: Habby

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: