Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, January 6, 2022

Ragnarok: The Lost Memories (BR & NA) akan keluar pada 13 Januari

| Thursday, January 6, 2022

Gravity Interactive secara rasmi mengumumkan bahawa pemain di Amerika Utara dan Brazil akan dapat mula bermain Cardbattle RPG baharu mereka, Ragnarok: The Lost Memories, minggu depan. Permainan ini akan dikeluarkan pada platform iOS dan Android pada 13 Januari di rantau ini, dengan prapendaftaran sedang dijalankan.

Untuk meraikan keluaran akan datang, Gravity Interactive mengadakan pelbagai acara di Facebook. Sesiapa yang suka dan mengulas pada siaran acara akan dimasukkan ke dalam cabutan. Setiap pemain yang berbuat demikian akan menerima hadiah dalam permainan, manakala beberapa pemain bertuah akan memenangi hadiah dalam bentuk Kad Google Play.

Jika anda tidak tahu, Ragnarok: The Lost Memories ialah permainan RPG yang mengisahkan tentang seorang pendekar bernama Perr, yang mengalami amnesia selepas bangun dari tidur di Gunung Mjolnir. Pemain mesti membantu Perr memulihkan ingatannya dengan meneroka lebih daripada 200 Dungeon dan mengetahui kisahnya daripada NPC.

Ragnarok The Lost Memories (BR & NA) is coming out on January 13th

Ragnarok: The Lost Memories akan menampilkan sistem pertempuran RPG Card Battle yang menggabungkan pengalaman genre ini. Terdapat banyak kad wira dan raksasa untuk dikumpulkan, masing-masing dengan Skills yang berbeza, dengan statistik serangan, pertahanan dan sokongan yang berbeza. Pemain boleh meningkatkan Level Kad untuk meningkatkan potensi mereka dan membuka kunci kuasa tambahan.

Setelah pemain mempunyai Deck yang kuat, terdapat beberapa mod permainan yang boleh dinikmati. Mage Tower mempunyai sistem ranking untuk pemain capai, kemudian pemain juga boleh menguji kemahiran mereka terhadap pemain lain dalam PvPRagnarok: The Lost Memories juga mempunyai sistem Guild, membolehkan anda bergabung dengan pasukan untuk melawan raksasa dan menyelesaikan misi untuk memperoleh pelbagai ganjaran.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: