Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 18, 2022

Rise of Stars, permainan Play2earn baharu memulakan kempen prapendaftaran

| Tuesday, January 18, 2022

LightCON ialah pembangun permainan MMORPG baharu bertajuk Rise of Stars, kini mereka telah mengumumkan kempen acara prapendaftaran untuk permainan mereka. Permainan ini ialah permainan mudah alih dengan sistem Blockchain yang bermaksud ia adalah Playtoearn dengan ciri NFT dan SF 4X.

Dalam permainan MMORPG ini, pemain bermain permainan dengan ciri Blockchain pada platform WEMIX. Permainan ini ialah permainan pengembaraan antara galaksi, pemain akan meneroka pelbagai galaksi dengan kapal perang dan mengumpul pelbagai sumber untuk menaik taraf kandungan.

Rise of Stars new Play2earn game pre-registration

Pemain juga boleh bertarung online realtime, jadi kapal perang mesti sentiasa dinaik taraf untuk bertahan daripada serangan musuh. Permainan ini nampaknya mempunyai permainan yang kelihatan seperti Strategy Resource Management berbanding MMORPG kerana permainan SF 4X(Explore, Expand, Exploit, Exterminate), pemain mesti meneroka, membangun, mencedok dan memusnahkan musuh.

Permainan ini mempunyai token Silthereum yang boleh ditukar dengan Silther Particles. Pemain boleh mendapatkan sumber dalam permainan ini dengan melombong menggunakan kapal pengangkut. Tetapi disebabkan sumber yang terhad, pemain terpaksa mengamankan sebanyak mungkin dengan menyerang musuh.

Prapendaftaran untuk Rise of Stars telah bermula dan pemain boleh mengambil bahagian melalui Twitter di mana jika dipilih, pemain akan menerima 10 Token Silthereum. Satu lagi acara, pemberian hadiah juga akan diadakan dengan jumlah hadiah sebanyak 1.2 juta Token Silthereum.

Prapendaftaran : Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: