Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, January 19, 2022

RPG Dice: Heroes of Whitestone kini telah dikeluarkan!

| Wednesday, January 19, 2022

WIMO Games secara rasminya telah mengumumkan keluaran permainan RPG Strategi baharu mereka bertajuk RPG Dice: Heroes of Whitestone. Keluaran ini telah dijalankan secara global oleh WIMO Games, diketuai oleh bekas Naib Presiden dan veteran industri permainan dari Electronic Arts, GREE, Zynga dan KingsIsle Entertainment.

Permainan ini menampilkan Dungeons berbahaya , rupa bumi berbahaya dan pelbagai tempat misteri. Gulung dadu untuk maju melalui 10 kempen berbeza dalam permainan papan yang berliku-liku, kumpulan wira menghadapi senario berbeza berdasarkan jubin yang mereka sampaii. Pertempuran sengit Turnbased, pertemuan dengan tukang besi untuk Peningkatan Items, NPC yang menawarkan atau meneruskan Quests, dan banyak lagi semuanya duduk sebagai jubin di seluruh papan.

RPG Dice Heroes of Whitestone released

Wujudkan satu pasukan yang terdiri daripada 5 watak untuk mengambil bahagian dalam pertarungan Turn Based yang menarik, keputusan dadu akan mempengaruhi setiap kesan serangan dan keupayaan yang digunakan dalam pertempuran. Kumpulkan tentera lebih 60 wira, termasuk Paladin yang berkuasa dan Minotaur yang perkasa . Cari pelbagai wira yang sesuai dengan gaya permainan anda, letakkan penyerang yang agresif dan tentera yang padu di barisan hadapan dan penyerang jarak jauh di belakang untuk menentang Empayar Twilight.

Uji strategi anda dalam pertempuran PVP Online menentang pahlawan lain untuk ganjaran dan kemajuan hebat melalui sistem Ranked. Bentuk Guild dengan rakan dan sekutu baharu untuk melawan Raid Bosses dan bersaing di Ziggurat, tempat musuh berbahaya dan Boss kejam mengawal beberapa rampasan terbaik dalam permainan.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: