Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, January 5, 2022

Song Kang dalam Perbincangan untuk Peranan dalam "Sweet Home" Musim 2

| Wednesday, January 5, 2022

Song Kang ialah seorang pelakon dari Korea Selatan yang berjaya membawa namanya ke persada antarabangsa berkat peranannya sebagai Cha Hyun-Soo dalam siri thriller Sweet HomeSiri ini ditayangkan pada Disember 2020, dan merupakan siri yang paling ditunggu-tunggu untuk musim baharu.

Berita mengenai Song Kang dalam peringkat perbincangan untuk kembali melakonkan watak Cha Hyun-soo pertama kali dilaporkan oleh media tempatan, yang membuatkan peminat bergembira.

Dan kemudian, agensi Song Kang membuka tentang berita itu.

“Memang kita sedang membincangkannya, tetapi belum ada yang disahkan lagi,” kata agensi itu pada Khamis, 23 Disember 2021, dipetik dari Soompi.

Song Kang in Sweet Home
Song Kang as Cha Hyun-soo in Sweet Home (IMDb).

Siri Netflix ini mengisahkan tentang wabak misteri yang boleh mengubah manusia menjadi makhluk yang menakutkan. Kesan daripada itu menjadikan keadaan dunia menjadi huru-hara dan mendorong sebilangan manusia untuk bertahan daripada serangan raksasa.

Selain Song Kang, Sweet Home turut membintangi barisan pelakon Korea lain, seperti Lee Dohyun, Lee Si Young, Lee Jin-wook, dan Go Min-si.

Siri ini adalah adaptasi daripada komik webtoon dengan nama yang sama, dan telah dibaca 1.2 bilion kali. Tidak hairanlah adaptasi itu begitu popular.

===

Jika anda suka membaca posting seperti ini, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: