Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Saturday, January 8, 2022

Steven Yeun Kata Invincible Musim 2 Akan Lebih Baik

| Saturday, January 8, 2022

Steven Yeun ialah pelakon Korea-Amerika yang dicalonkan untuk best actor di Oscar tahun lepas. Dia juga terkenal dengan peranannya dalam siri TV yang dipanggil The Walking Dead. Dan baru-baru ini, dia menyuarakan watak Mark Grayson dalam siri animasi Invincible.

Invincible sendiri ialah siri adiwira dewasa animasi yang disiarkan secara eksklusif di Amazon Prime Video Mac lalu. Siri ini juga merupakan adaptasi daripada buku komik Robert Kirkman dengan nama yang sama.

Dalam temu bual dengan Collider, Steven Yeun memberikan maklumat terkini tentang Invincible musim 2. Katanya, musim depan masih belum dalam pembangunan, tetapi mereka akan bermula secepat mungkin.

“Kami belum mula. Saya tahu kita akan bermula pada satu ketika tidak lama lagi. Saya telah bercakap dengan Robert [Kirkman], di sana sini,” kata Yeun, dipetik Digital Spy, Jumaat (7/1/22).

1024px-StevenYeun2015ComicCon
Steven Yeun (Gage Skidmore from Peoria, AZ, United States of America, via Wikimedia Commons).

Pelakon berusia 38 tahun itu juga berkata musim kedua akan lebih baik berbanding musim sebelumnya.

“Robert sangat teruja mengenainya. Dia fikir musim 2 akan menjadi lebih baik daripada musim 1, yang saya tidak ragu lagi,” tambahnya.

Selain Steven Yeun, siri Invincible turut disuarakan oleh beberapa bintang Hollywood, seperti JK Simmons, Sandra Oh, Gillian Jacobs, Zazie Bets, dan Seth Rogen.

Nah, jika anda belum menonton Invincible musim 1, tetapi sering melihat orang di Internet membincangkan siri animasi, lihat dahulu, mari kita lihat treler di bawah!

===

Untuk berita terkini yang lain, teruskan melayari laman web FajarYusuf.Com.

Related Posts

No comments: