Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 11, 2022

Torchlight: Infinite akan memulakan Closed Beta Test tidak lama lagi

| Tuesday, January 11, 2022

XD Inc telah mengumumkan secara rasmi tarikh Closed Beta Test untuk Torchlight: Infinite, permainan Action RPG yang akan dikeluarkan tidak lama lagi pada Android dan iOS. CBT pertama akan bermula pada 18 Januari 2022, membolehkan pemain mengalami pertempuran kombo yang mendebarkan dan kemahiran watak yang menakjubkan, untuk pemain di seluruh AS, Australia, Kanada dan New Zealand.

Bersama-sama dengan pengumuman tarikh rasmi, Torchlight Infinite juga telah mengeluarkan video pameran Skills Combo yang menakjubkan, yang boleh dinikmati oleh pemain dalam klip yang dibenamkan di bawah artikel ini. Torchlight menampilkan aksi Hack n Slash yang memacu adrenalin , serta pembinaan wira yang terperinci dan pertempuran pantas. Daripada rakaman video permainan, nampaknya permainan ini telah melalui perjalanan yang luar biasa dengan semua Kemahiran Kombo yang pelbagai yang pemain boleh gunakan pada musuh berdekatan.

Torchlight Infinite Closed Beta Test

Torchlight: Infinite ditetapkan 200 tahun selepas Torchlight II. Pemain akan memulakan perjalanan ke Zaman Teknologi Ember, dan akan ada 4 wira yang boleh dimainkan untuk dimainkan. Bukan sahaja haiwan peliharaan yang comel, terdapat juga 24 Skills Tree untuk ditemui dalam lebih daripada 180 Skills. Dalam versi beta, pemain akan dapat membuka kunci semua wira, item, peta dan kemahiran secara percuma, serta meneroka Dungeons rawak. Tidak akan ada cooldown serangan, dan juga tidak akan ada sistem stamina.

Jika anda seorang pemain yang bertuah, anda boleh berkongsi Feedback di tapak web rasmi, atau menyertai komuniti pengikut di Discord rasmi permainan.

Website Rasmi: https://torchlight.xd.com/
Discord: https://discord.gg/torchlight

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: