Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, January 6, 2022

Tuntut sekarang! Kod redeem baharu Free Fire Januari 2022

| Thursday, January 6, 2022

Seperti biasa setiap bulan, permainan Free Fire selalunya menyediakan pelbagai jenis barangan hadiah yang boleh dituntut secara percuma oleh pemain, yelah, kegemaran pemain adalah tuntutan Redeem Codes yang telah tersedia secara rasmi dan membolehkan pemain mendapatkan pelbagai jenis. hadiah item dalam permainan . , dan kini terdapat senarai Kod Redeem Free Fire Januari 2022 .

Jika pemain ingin mendapatkan pelbagai item premium secara percuma, pemain harus menuntut Kod Redeem ini dengan cepat kerana kod ini mempunyai kuota dan had masa yang terhad. Dapatkan pelbagai hadiah item dalam permainan.

Senarai kod redeem Free Fire Januari 2022:

  • F7UJ MNBV CDER
  • F9IK JNBV FDER
  • F0OL KJHB GFDE
  • F34E RFGB HNML
  • FHYT 543E WSXC
  • F3E4 RTGB NMKI
  • FGFY VGHD BE54

New redeem codes Free Fire January 2022

Cara menuntut kod redeem Free Fire:

  1. Pergi ke tapak web rasmi pusat pertukaran kod Free Fire: https://reward.ff.garena.com/, pemain mesti log masuk menggunakan akaun Facebook, Google, Apple, Huawei atau Vk. Pastikan akaun dipautkan ke profil dalam permainan Free Fire.
  2. Seterusnya, pemain mesti memasukkan kod redeem 12 digit dalam huruf besar.
  3. Akhir sekali, buka Inbox permainan Free Fire. Semua barangan hadiah akan dihantar ke sana.

Anda harus ingat bahawa Free Fire Redeem Code ini tidak sentiasa aktif dan boleh digunakan. Setiap kod mempunyai had masa yang berbeza dan mempunyai kuota had tuntutan. Jika anda tidak boleh menuntut 1 kod, cuba kod lain yang boleh digunakan. Jadi jangan lewat dan had habis sebelum anda membuat tuntutan!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: