Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, January 17, 2022

UNDECEMBER (KR) kini telah dikeluarkan! Muat turun sekarang

| Monday, January 17, 2022

Permainan Action RPG baharu daripada Line GamesUndecember (KR), kini telah dikeluarkan secara rasmi untuk pemain di Korea Selatan. Permainan ini dibangunkan oleh Needs Games dan boleh dimainkan pada peranti Android dan iOS.

Undecember berlatarkan dunia fantasi, Traum, dicipta oleh 12 tuhan yang bangkit dari kekosongan. Pada mulanya, Traum adalah dunia yang damai dengan keturunan dewa-dewa hidup bahagia di dalamnya. Tetapi semua itu berubah dengan kebangkitan tuhan ke-13, Serpens.

Serpens ialah tuhan jahat yang merancang untuk memusnahkan Traum dan segala-galanya yang telah dicipta dan dilindungi oleh tuhan. Pemain akan melakukan pengembaraan untuk menghentikan kebangkitan dewa jahat Serpens dan melawan pelbagai raksasa.

undecember kr released download now

Dari segi gameplay, permainan ini memberi kebebasan kepada pemain untuk memilih gaya permainan yang boleh disesuaikan sesuka hati. Dalam permainan ini, tiada sistem class/job supaya pemain boleh menentukan gabungan senjata dan serangan mereka sendiri.

Dalam permainan Undecember, pemain boleh menentukan cara bermain menggunakan pelbagai jenis equipment dan pelbagai kombinasi skill rune. Kebebasan ini sudah tentu menjadikan pemain lebih fleksibel untuk bermain dan boleh mengubah Playstyle bergantung kepada situasi di dalamnya.

Muat turun KLIK DI SINI

Pada masa ini, Bulan Disember hanya dikeluarkan di rantau Korea Selatan (KR), untuk versi global, sila pradaftar di PAUTAN INI.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: