Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, January 25, 2022

War for the Seas memulakan kempen prapendaftaran pada iOS

| Tuesday, January 25, 2022

Selepas berjaya dikeluarkan pada Android tahun lepas, permainan lanun Openworld Adventure daripada NetEase bertajuk War for the Seas kini secara rasminya hadir ke iOS. Pada masa ini, prapendaftaran telah bermula di Appstore dan permainan ini akan dikeluarkan secara rasmi pada 14 Februari. Pemain boleh memenuhi impian mereka menjadi lanun dan membawa Jolly Ranger belayar ke Amerika, Eropah, Afrika, dan Timur Tengah, pemain boleh mencari harta, dan menjadi kaya dalam setiap penerokaan.

Dalam War for the Seas, pemain memainkan peranan sebagai kelasi yang bertujuan untuk menerokai tanah misteri untuk mencari harta karun, membentuk kru, mengambil bahagian dalam pertempuran lanun, mencipta empayar, memburu, dsb. Menggunakan peta dalam permainan, lanun boleh memetakan laluan mereka ke pelbagai pelabuhan dan memulakan pencarian harta karun.

War for the Seas ios appstore pre register

Pemain mesti membina armada kapal yang akan digunakan dalam Battle Online Realtime, pemain mesti mengelakkan tembakan musuh sambil juga melakukan serangan balas dengan bola meriam dan menyerang kapal pemain lain. Dengan lebih daripada 100 pelabuhan tersedia untuk dikunjungi, pemain boleh menjadi lanun terbaik di tujuh lautan. Pemain juga boleh berdagang dan melabur dalam pelabuhan kegemaran mereka yang akhirnya boleh mencipta kekayaan yang besar.

Seorang lanun yang mempunyai semangat tempur dan penerokaan boleh mengembara ke seluruh dunia untuk mencari harta karun semasa bertempur. War for the Seas menampilkan pelbagai lokasi ikonik seperti Piramid Mesir dan Stonehenge dalam 3D, yang boleh diterokai pemain. Permainan ini berlatarkan Golden Age of Pirates, kisah di mana Anne Bonny dan Blackbeard menyeberangi lautan. Nasib negara bergantung kepada kapal ini dan pemain akan terlibat untuk mengukir nasib mereka sendiri dengannya.

Prapendaftaran : Appstore

Muat turun: Googleplay

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: