Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Monday, February 21, 2022

Gunfire Reborn Mobile kini memulakan acara prapendaftaran

| Monday, February 21, 2022

Gunfire Studio secara rasminya telah mengumumkan permulaan prapesanan untuk permainan baharu mereka bertajuk Gunfire Reborn Mobile pada iOS dan Android. Khususnya, prapendaftaran untuk FPS Roguelite ini bermula pada 18 Februari di Googleplay Europe dan Appstore di seluruh dunia.

Sebagai versi mudah alih Gunfire Reborn yang popular pada PC, Gunfire Reborn Mobile mempunyai elemen warisan daripada tajuk yang terjual lebih dua juta salinan di seluruh dunia. Jika anda tidak tahu tentang permainan ini, Gunfire Reborn ialah permainan Pengembaraan yang menggabungkan elemen Shooter FPS dan roguelite, semuanya dibungkus dengan baik dengan gaya RPG.

Gunfire Reborn Mobile is now starting the pre-registration event

Permainan mudah alih ini membolehkan pemain mengawal pelbagai jenis wira dengan pelbagai skills dan builds yang paling sesuai dengan gaya permainan anda, bersama-sama dengan item dan senjata yang tersedia secara rawak apabila pemain maju melalui tahap yang dijana secara prosedur. Mod berbilang pemain membolehkan pemain bermain dengan sehingga tiga pemain lain, tetapi jika anda ingin mencabar tahap sahaja, mod solo menawarkan pengalaman menggembirakan yang sama yang dioptimumkan pada platform mudah alih.

Kawalan dalam permainan ini telah dirombak untuk skrin sentuh dengan UI baharu dan pelbagai ciri kebolehaksesan. Pemain juga boleh menggunakan Auto-Fire, serta prestasi menembak keseluruhan yang dilaraskan untuk senjata untuk menampung pemain mudah alih.

Prapendaftaran: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: