Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, February 15, 2022

Harry Potter: Magic Awakened memulakan acara prapendaftaran

| Tuesday, February 15, 2022

Warner Bros Games dan NetEase baru-baru ini telah mengumumkan Harry Potter: Magic Awakened“Permainan Kad Koleksi (CCG)” Freetoplay dan permainan sihir duel MMO yang menampilkan gabungan permainan strategi RPG, yang akan dikeluarkan di seluruh dunia pada 2022 ini. Pada masa ini, pemain di Amerika, Eropah dan Oceania boleh membuat prapendaftaran di Googleplay dan menerima ganjaran dalam permainan eksklusif selepas dikeluarkan.

Harry Potter: Magic Awakened dibangunkan bersama dan diterbitkan oleh Warner Bros Games dan NetEase Games, Harry Potter: Magic Awakened ditetapkan untuk dikeluarkan secara global pada penghujung 2022 untuk iOS dan Android sebagai tajuk terbaharu di bawah Portkey Games, label yang didedikasikan untuk mencipta pengalaman mudah alih. dan permainan video terinspirasi Dunia Sihir baharu yang meletakkan pemain di tengah-tengah pengembaraan mereka sendiri. Harry Potter: Magic Awakened ialah permainan sihir duel MMO yang menampilkan permainan RPG yang mengasyikkan dengan strategi mengasyikkan yang memenuhi fantasi pemain, dengan visual yang cantik dalam gaya seni yang unik.

Harry Potter Magic Awakened begins pre-registration event

Kedua-dua syarikat utama bekerjasama dalam setiap aspek pembangunan permainan untuk memastikan perwakilan tepat dunia sihir Harry Potter, daripada konsep awal dan seni reka bentuk, kepada plot cerita dan keseluruhan sistem permainan.

Sebelum ini Harry Potter: Magic Awakened telah dikeluarkan di Tanah Besar China, Hong Kong, Macau dan Taiwan pada September 2021, menjadi permainan mudah alih popular pada 2021, mendahului Appstore tempatan sebagai no. 1 dan mengatasi semua tajuk mudah alih baharu yang dikeluarkan secara global dalam 4 bulan pertama dalam hasil, menurut platform analitik Sensor Tower. Prapendaftaran dan ujian beta tertutup juga akan bermula untuk pemain rantau Asia yang lain pada akhir tahun ini.

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: