Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, February 15, 2022

Permainan playtoearn baharu! Chromatic Souls: AFK Raid memulakan kempen prapendaftaran

| Tuesday, February 15, 2022

Com2uS Holdings telah mengumumkan bahawa Chromatic Souls: AFK Raid ialah permainan mudah alih RPG mudah alih taktikal playtoearn baharu mereka yang menggunakan teknologi Blockchain, kini telah memulakan kempen prapendaftaran di Appstore dan Googleplay.

Chromatic Souls: AFK Raid ialah permainan RPG strategik, pemain akan mengikuti aktiviti luar biasa Liga Pengembara. Pemain boleh mengambil bahagian dalam pertempuran melawan raksasa yang muncul di seluruh Kerajaan Rohan yang aman dan mengumpul pelbagai item, kemahiran dan kelas untuk memenangi pertempuran.

New playtoearn game Chromatic Souls AFK Raid begins pre-registration campaign

Item NFT adalah elemen teras dalam permainan ini dan boleh diperolehi melalui kerajinan atau perdagangan. Pemain juga boleh memperoleh token unik dalam Chromatic Souls: AFK Raid dengan mengalahkan raksasa sepanjang pengembaraan.

Bukan itu sahaja, pemain prapendaftaran boleh menuntut ganjaran istimewa selepas dikeluarkan, termasuk ‘Tatal Kromatik’, ‘Emas’, ‘Bijih Besi’, dsb. Kemudian, sebagai tambahan kepada IP yang sangat popular seperti Summoners War, World of Zenonia dan Baseball Superstars, Com2uS nampaknya merancang untuk menambah lebih daripada 10 permainan berasaskan blokchain ke dalam senarai mereka pada tahun 2022.

Prapendaftaran : Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: