Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, February 3, 2022

Solo Leveling Game sedang dibangunkan oleh Netmarble

| Thursday, February 3, 2022

Pada sidang akhbar Netmarble baru-baru ini bertajuk Netmarble Together with Press 5th, Netmarble secara rasminya telah mengumumkan senarai permainan mudah alih yang akan dikeluarkan tidak lama lagi dan salah satunya ialah permainan yang dinamakan Solo Leveling, iaitu permainan mudah alih adaptasi Webtoon Popular.

Permainan mudah alih ini dibangunkan berdasarkan siri Webtoon Korea yang popular dengan tajuk yang sama. Dalam cerita itu, ia mengisahkan seorang Hunter bernama Sung Jinwoo dalam perjalanannya untuk mencapai tahap tertinggi, daripada Hunter peringkat-E hingga menjadi Hunter terhebat bagi umat manusia.

Solo Leveling Game is being developed by Netmarble new

Berdasarkan treler yang diterbitkan, permainan Solo Leveling ini akan menjadi permainan genre Action RPG. Pada masa ini permainan ini masih dalam pembangunan dan akan tersedia untuk platform Mudah Alih dan PC.

Jika anda belum membaca Lightnovel atau melihat webtoon permainan ini, sila lakukan selepas membaca artikel ini, kemungkinan besar anda akan menyukainya!

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: