Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, February 16, 2022

Stella Fantasy sedang dibangunkan, permainan playtoearn baharu!

| Wednesday, February 16, 2022

Pembangun, Ring Games yang berpangkalan di Korea Selatan baru- baru ini mengumumkan game multiplatform (Mudah Alih+PC) pertama mereka bertajuk Stella Fantasy. Seperti yang dinyatakan oleh mereka, Stella Fantasy adalah permainan blockchain dengan teknologi terkini seperti NFT dan sistem Playtoearn di dalamnya.

Membantu pembangunan permainan ini untuk keluaran seluruh dunia pada bulan Jun 2022 ialah Planetarium, yang juga menganjurkan satu lagi tajuk blok yang dikenali sebagai Nine Chronicles.

Stella Fantasy akan mempunyai tanah persendirian untuk pemain memperoleh pendapatan pasif, serta mencipta dan memperdagangkan item NFT yang diperolehi.

Bagi permainan, pemain ditugaskan untuk bekerjasama untuk meneroka Abyss Rifts, gerbang dimensi yang dicipta apabila sumber tenaga semua bentuk kehidupan dan Mana mengalir. Ia juga dikatakan bahawa pemain akan dapat mencipta multiverse mereka sendiri juga! Nantikan di Fajaryusuf.com untuk maklumat lanjut.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: