Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Saturday, March 19, 2022

Aether Gazer, permainan RPG Action baharu yang dinanti-nantikan!

| Saturday, March 19, 2022

Aether Gazer ialah permainan RPG Action baharu yang telah melalui pelbagai Ujian Beta Tertutup (CBT) di China. Untuk penjelasan lanjut, ini adalah permainan terbaru daripada pembangun Yongshi yang berpangkalan di China, serta pasukan yang sebelum ini berjaya membuat Azur Lane yang sangat popular.

Dalam Aether Gazer, pemain mesti membentuk satu pasukan dengan 3 watak untuk mengambil bahagian dalam pertempuran masa nyata, tanpa pilihan automatik tersedia semasa masa ujian yang singkat. Watak dalam permainan ini direka dengan gaya anime, dan watak dalam permainan ini kebanyakannya adalah wanita.

Aether Gazer the new Action RPG game to look forward to

Anda mungkin berfikir bahawa mempunyai 2 watak terkawal AI dalam satu pasukan bermakna mempunyai keupayaan untuk bertukar antara mereka semasa pertempuran, tetapi itu tidak berlaku dalam Aether Gazer. Malah, pemain hanya boleh mengaktifkan Ultimate Skill mereka apabila tolok Ultimate Skill penuh. Ini agak mengecewakan bagi sesetengah pemain. Terdapat juga Ultimate Skill khas apabila watak tertentu berada dalam pasukan aktif yang sama.

Jika kita lihat Punishing: Grey Raven yang mempunyai gaya permainan yang sama, berkemungkinan Aether Gazer juga akan dikeluarkan secara global dalam masa terdekat.

==

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: