Skip to main content

Binaan Item, Lambang dan Kemahiran Kombo Melissa Mobile Legends

MelissaCursed Needle ialah wira Marksman baharu buat masa ini dalam permainan MOBA Mobile Legends, dalam artikel ini, anda akan mendapat petua terbaik untuk Melissa, termasuk item binaan, lambang dan kombo kemahiran untuk menyerlahkannya di Land of Dawn.

Melissa ialah seorang Marksman burst damage dari Moniyan Empire, senjata utamanya ialah jarum yang dikenali sebagai Cursed Needles. Kemahiran pasifnya membolehkan peningkatan kerosakan sehingga 82.5%. Setakat ini, tiada pelarasan pada wira ini kerana tiada pepijat atau atribut yang sesuai untuk makan telah ditemui.

Kepantasan pergerakan, berkelip dan kemahiran debuff Melissa menjadikannya pilihan terbaik apabila berhadapan dengan musuh dengan kesan CC. Apabila menggunakannya, pemain tidak perlu bersusah payah dengan mantera pertempuran, Purify atau Tough Boots. Apa yang Melissa perlukan adalah Attack Speed, jadi pemain boleh menggunakan Swift Boots dan Inspire secara bebas untuk memaksimumkan kuasanya.

Syor Lambang Mobile Legends Melissa

Melissa, sebagai Marksman, mesti sentiasa menggunakan Custom Marksman dan Assassin Emblem kerana dia perlu memberikan banyak kerosakan fizikal kepada musuh. Mana-mana lambang ini boleh digunakan, tetapi kami mengesyorkan menggunakan Emblem Marksman kerana statistik Kelajuan Serangan yang diberikannya akan banyak membantu semasa permainan awal.

Syor Battlespell Melissa Mobile Legends

Inspire dan Flicker ialah mantera pertempuran terbaik untuk Melissa. Pemain boleh memilih salah satu daripadanya apabila bermain di lorong tengah atau lorong tepi. Flicker boleh menjadi pilihan yang baik jika pemain mahu melakukan kombo yang betul dan menjadikan permainan lebih menarik manakala Inspire bagus untuk menolak musuh dan memusnahkan menara.

Build Items, Emblems, and Combo Skills of Melissa Mobile Legends

Build Item Melissa Mobile Legends

Ini adalah bahagian yang ditunggu-tunggu oleh pemain. Seperti yang dinyatakan di atas, Melissa sangat bergantung pada Kelajuan Serangan. Adalah lebih baik untuk menggabungkan item Kelajuan Serangan dan Kerosakan Fizikal.

  • Swift Boots
  • Windtalker
  • Scarlett Phantom
  • Berserker Fury
  • Wind of Nature
  • Blade of Despair

Adalah sangat disyorkan bahawa pemain melengkapkan sekurang-kurangnya dua item Kelajuan Serangan bersama dengan item Pertahanan dan kerosakan Fizikal. Item di atas kerap digunakan dan boleh diubah bergantung pada situasi.

Combo Skill Melissa Mobile Legends

Memahami dan menggunakan kemahiran Melissa agak mudah. Tetapi pemain dinasihatkan untuk mencuba semua kemahiran dalam perlawanan AI atau mod latihan sebelum bermain dalam perlawanan Klasik atau Peringkat.

  • Kemahiran 1 – Kemahiran 2 – Basic Attack – Kemahiran 3 – Kemahiran 1
  • Kemahiran 2 – Kemahiran 3 – Basic Attack – Kemahiran 1

Flicker boleh digunakan untuk mengejutkan musuh dengan melakukan ganking dari semak atau menggabungkannya dengan Skill 1 untuk berlari dalam jarak yang lebih jauh.

Rakan Kongsi Terbaik

Ultimate Melissa ialah kemahiran CC, musuh tidak boleh mendekati anda kerana mereka terperangkap dalam medan bulat. Pemain boleh berpasangan dengan Tigreal, Atlas, Zilong, Akai dan Franco untuk mengalahkan musuh. Wira ini juga mempunyai kemahiran CC, yang memudahkan Melissa melakukan kemahiran kombo.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Comments

Popular posts from this blog

Liste der neuen Illusion Connect redeem codes Dezember 2021

Wie üblich jeden Monat, das RPG Illusion Connect Spiel oft verschiedene Arten von Geschenkartikeln bereitstellt, die kostenlos von den Spielern geltend gemacht werden kann, yep, ist der Favorit für die Spieler zu behaupten, den Codes Redeem , die offiziell zur Verfügung und ermöglicht es Spieler , verschiedene Geschenkartikel zu erhalten  im Spiel, und jetzt gibt es eine Connect Illusion redeem codes-Liste für Dezember 2021 . Wenn Spieler verschiedene Premium-Gegenstände kostenlos erhalten möchten, sollten Spieler diesen redeem code schnell anfordern, da dieser Code ein begrenztes Kontingent und eine begrenzte Zeit hat. Erhalte verschiedene Ingame-Gegenstandspreise. Liste der Illusion Connect Codes Redeem Dezember 2021: #IC92C8D2 = Rewards: 200x Diamonds, 1x Trinity SR Partners, 100k Gold #IC1st = Rewards: 5 summon tickets, 20 gold partner stones, and 1 super baguette #ICAHORA = 2x Summon Tickets, 100k Gold, 30x Nightmare Bottle M So fordern Sie den Illusion Connect-Einlösecode an: Ö

Sinisimulan ng Sword Art Online Variant Showdown ang pagpaparehistro ng CBT

Opisyal na inanunsyo ng  Bandai Namco ang petsa ng  Close Beta Test  para sa  Sword Art Online Variant Showdown , ang mga manlalaro na interesadong subukan ang CBT ng laro ay maaari na ngayong magparehistro sa opisyal na website. Ang petsa ng pagpaparehistro ng CBT ay magsisimula mula ngayon hanggang 16 Mayo 2022, ang Close Beta Test ay magaganap mula 10 Hunyo 2022 – 14 Hunyo 2022, ang anunsyo ng pagpili ay iaanunsyo sa 26 Mayo 2022, at ang bilang ng mga kalahok ay 10,000. Magagawa ng mga manlalaro na laruin ang bersyon ng CBT sa ilang bahagi ng aktwal na laro tulad ng pagpili ng Campaign, Raid at Character. Magagawa ng mga manlalaro na laruin ang bersyon ng CBT na may mga sumusunod na character:  Kirito, Asuna, Silica, Lizbeth at Leafa . Ang skill set ng character ay apektado ng costume na isinusuot para sa character na iyon. Maaari ding hamunin ng mga manlalaro ang  The Blue-Eyed Demon Raid , mamaya ay magkakaroon ng 3 kahirapan para sa hamon na ito. Magrehistro para sa Close Beta Te

Paper Cut Mansion akan rilis pada akhir tahun 2022

Thunderful dan Space Lizard Studio secara resmi telah mengungkapkan bahwa Paper Cut Mansion akan segera rilis di Nintendo Switch pada akhir tahun 2022 ini. Game horor roguelite ini berlatar dalam dunia kerajinan tangan yang unik yang terbuat dari karton yang pastinya memiliki grafis yang unik, player akan bermain sebagai Toby , seorang detektif polisi yang tiba di rumah tua eponymous. Skill detektif player akan diuji saat bekerja untuk mengungkap misteri di balik lokasi yang aneh, dengan setiap menghadirkan kesempatan untuk mengumpulkan berbagaimacam bukti lain ditempelkan ke Papan Bukti. NPC yang player temui di sepanjang permainan dapat membantu atau juga akan menghalangi, beberapa NPC akan menawarkan quest yang memberikan hadiah bermanfaat sementara yang lain akan bersembunyi atau keluar untuk menangkap player. Setiap kasus yang dihasilkan secara prosedural dapat membuka kemampuan baru dan peralatan baru, dengan mekanik lompat dimensi yang memungkinkan player dapat melompat di an