Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, March 23, 2022

Dislyte sedang menjalankan kempen prapendaftaran untuk pemain iOS

| Wednesday, March 23, 2022

Lilith Games kini secara rasmi mengumumkan bahawa Ujian Beta Tertutup (CBT) untuk permainan baharu mereka Dislyte kini tersedia untuk pemain iOS. Kempen prapendaftaran kini sedang berjalan kerana permainan itu dijadualkan untuk dikeluarkan pada bulan Mei tahun ini.

Jika anda tidak tahu tentang permainan ini, Dislyte ialah permainan RPG Turnbased dengan elemen Herocollection yang dimainkan dalam mod Potret. Permainan ini telah melakukan CBT pada Android selama hampir setahun dan kini pemain iOS akhirnya akan dapat bermain permainan ini juga.

Permainan mudah alih ini mengingatkan 7DS GrandCross dengan grafik yang menakjubkan, reka bentuk watak dan muzik yang meriah di dalamnya. Sehingga kini, ramai yang menyukai reka bentuk watak yang terdapat dalam permainan.

Dislyte is running a pre-registration campaign for iOS players new

Jika anda seorang pemain yang gemar menggiling dan menyerbu untuk mengembangkan watak anda, anda akan gembira mengetahui bahawa permainan ini mempunyai sistem statistik berubah-ubah. Pemain boleh mengumpul set Relik yang berbeza yang memberikan set buff yang berbeza kepada watak.

Pradaftar permainan sekarang untuk mendapatkan pelbagai ganjaran apabila permainan dikeluarkan secara rasmi. Jemput rakan anda untuk pradaftar dan anda boleh memenangi iPhone 13 Pro Max!

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga Berita Google FajarYusuf.Com supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: