Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, March 24, 2022

Disney Mirriorverse memulakan kempen prapendaftaran

| Thursday, March 24, 2022

Disney bersama dengan Kabam Games bersama-sama mengumumkan bahawa mereka akan mengeluarkan permainan Action RPG yang dipanggil Disney Mirriorverse, yang dirancang untuk dikeluarkan pada 23 Jun 2022. Bersama-sama dengan pengumuman ini, mereka juga telah mengeluarkan treler rasmi dan kempen Prapendaftaran.

Disney Mirrorverse ialah permainan RPG Action yang memaparkan dunia yang baru dibayangkan semula yang dikepung oleh kegelapan yang menyerang tanpa henti. Untuk mempertahankan realiti baharu mereka, Disney Guardians telah mengembangkan dan menyesuaikan kebolehan sedia berperang, bersedia untuk mempertahankan alam semesta daripada kemusnahan daripada gerombolan retak yang mengancam untuk memusnahkan dunia dengan kuasa yang tidak putus-putus.

Disney Mirrorverse begins pre-registration campaign new

Permainan Disney terbaru ini telah dibangunkan selama beberapa tahun, dan versi beta telah wujud selama lebih setahun sekarang. Ramai pemain teruja untuk melihat perubahan terakhir pada pelepasan rasmi. Pemain bukan sahaja boleh mengumpul dan membentuk parti dengan watak “Protagonis”, pemain juga boleh membentuk parti dengan “Antagonis” seperti Scar dari Lion King, The Evil Queen dari Snow White atau Captain Hook dari Peterpan.

Kempen prapendaftaran kini telah bermula dengan pelbagai hadiah item dalam permainan apabila permainan itu dikeluarkan secara rasmi nanti.

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: