Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, March 24, 2022

Dungeon & Fighter Mobile (KR) kini telah dikeluarkan di Googleplay dan Appstore

| Thursday, March 24, 2022

Nexon secara rasminya telah mengumumkan keluaran permainan baharu mereka, Dungeon & Fighter Mobile. Pemain yang berminat dengan permainan ini kini boleh memuat turunnya di Korea Appstore atau Googleplay.

Permainan ini mungkin salah satu Dungeon Fighting terbaik, permainan Action RPG ini kini tersedia untuk dimainkan pada mudah alih. Jika anda dilahirkan selepas tahun 2000-an, Dungeon & Fighter Mobile ialah permainan Action RPG Dungeons. Fokus permainan adalah untuk melakukan kombo dan kerosakan kepada musuh sambil menguruskan kemahiran cooldown.

Dungeon & Fighter Mobile (KR) has now been released on Googleplay and Appstore

Grafik dalam Dungeon & Fighter Mobile kelihatan berkualiti tinggi sambil mengekalkan gaya asal. Salah satu kelemahan permainan ini ialah, terdapat banyak kemahiran untuk setiap watak bermakna skrin pemain akan penuh dengan butang. Bagi sesetengah pemain yang mempunyai jari yang gemuk, mungkin agak sukar untuk mengawal permainan ini.

Penerbit: Nexon

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: