Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, March 8, 2022

Hitman Sniper: The Shadows kini keluar di Appstore dan Googleplay

| Tuesday, March 8, 2022

Square Enix secara rasminya telah mengumumkan keluaran permainan mudah alih terbaru mereka, Hitman Sniper: The Shadows. Pemain yang berminat dengan permainan ini kini boleh memuat turunnya dari Appstore atau Googleplay.

Sebelum ini, banyak syarikat membangunkan “Game Sniper” untuk telefon pintar, tetapi ramai pemain tidak menyukainya kerana kualiti grafik yang rendah dan pergerakan AI yang kaku. Namun, kini terdapat permainan sniper dengan grafik tahap konsol pada telefon pintar.

Hitman Sniper The Shadows released on App Store Google Play

Hitman Sniper: The Shadows ialah permainan sniper, pemain mesti membunuh sasaran dengan senyap dan strategi, terlibat dalam persaingan sengit dan membina reputasi sebagai Ejen Elit “International Contract Agency (ICA)”.

Pemain mesti membina pasukan ejen penembak tepat, masing-masing dengan latar belakang, senapang dan kebolehan mereka sendiri yang berbeza. Memandangkan setiap misi akan mempunyai objektif yang berbeza, pemain mesti memilih sniper yang sesuai untuk kerja yang betul. Manipulasi musuh dan manfaatkan persekitaran untuk mendapatkan pukulan yang sempurna. Dapatkan ganjaran untuk pembunuhan kreatif anda dan tingkatkan reputasi.

Penerbit: Square Enix

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: