Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, March 17, 2022

Immortals: Muv-Luv Alternative kini memulakan prapendaftaran

| Thursday, March 17, 2022

Immortals: Muv-Luv Alternative ialah permainan RPG Aksi yang membolehkan pemain menyelami dunia baharu Muv-Luv pada telefon pintar. Menampilkan pertempuran yang memacu adrenalin dalam gaya Hack-and-Slash, membolehkan pemain mengawal enjin taktikal untuk mengalahkan spesies luar angkasa yang dipanggil “BETA”.

Immortals: Muv-Luv Alternative menampilkan cerita baharu dan permainan yang mengasyikkan, pemain akan mengumpulkan pasukan mereka daripada senarai besar watak dan memperoleh senjata untuk mengalahkan musuh. Pelbagai senjata juga boleh dilengkapi untuk meningkatkan kuasa tembakan, serta pelbagai formasi dan corak serangan yang boleh dimainkan oleh pemain untuk memastikan jumlah Max-Damage di medan perang.

Immortals Alternate Muv-Luv is now starting pre-registration

Prapendaftaran untuk permainan sedang berjalan, dengan ganjaran pencapaian khas untuk pemain yang mendaftar. Terdapat juga hadiah peringatan istimewa pada pelepasan rasmi permainan, yang akan memberikan semua pemain “Mikoto Armor (SR)” selepas keluaran rasmi permainan.

Jika anda ingin mencuba permainan ini, anda boleh mencari Immortals: Muv-Luv Alternative di Appstore dan Googleplay . Ini ialah permainan Freetoplay dengan Inapppurchase (IAP).

Laman web rasmi

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: