Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, March 17, 2022

My Hero Academia: Tsh-SEA kini dilesenkan secara rasmi dan memulakan prapendaftaran!

| Thursday, March 17, 2022

My Hero Academia: Tsh-SEA ialah permainan RPG Action Mudah Alih 3D yang telah menerima lesen rasmi daripada Anime “Boku No Hero Academia”, dan permainan ini telah dipradaftarkan sekarang di Googleplay dan Appstore, dan dirancang untuk dikeluarkan pada 7 April 2022!

Permainan MHA: Tsh-SEA ini akan memberikan pengalaman pertempuran yang sangat menakjubkan, pemain juga boleh mencipta kemahiran kombo secara bebas dengan watak kegemaran mereka daripada HERO!

Cerita My Hero Academia

Bagi anda yang tidak tahu, My Hero Academia ditetapkan apabila kebanyakan manusia dilahirkan dengan kuasa besar yang dipanggil “Quirk”. Pada masa itu, kekuatan manusia luar biasa menjadi kebiasaan, dan kuasa imaginasi menjadi realiti bagi segelintir orang terpilih.

Sesetengah orang mula menggunakan Quirks (kuasa besar) mereka untuk melakukan jenayah. Sejak itu, profesion HERO, dilahirkan pada era itu, untuk mengalahkan Penjahat.

Izuku Midoriya, adalah seorang budak kecil yang dilahirkan tanpa Quirk, Midoriya sentiasa ingin bercita-cita menjadi Hero yang kuat seperti idolanya yang bernama All Might, yang merupakan simbol keamanan bagi umat manusia.

Agar impian Midoriya menjadi Hero terkuat dapat direalisasikan, Midoriya tidak akan membiarkan apa-apa menghalangnya, walaupun dia dilahirkan tanpa Quirk!

My Hero Academia Tsh-SEA Officially licensed starts pre-registration

Lesen rasmi MHA: Tsh-SEA

Selepas mendapat lesen rasmi daripada jawatankuasa pengeluaran anime My Hero Academia, kini My Hero Academia: Tsh-Sea mencipta semula gaya pertarungan menggunakan Quirk berdasarkan gaya pertarungan asal watak Anime paling popular yang bertarung di U.A.

Pemain boleh bermain dengan pelbagai watak dalam Anime dengan Quirks istimewa mereka sendiri, dan mencipta gabungan Quirk yang unik. My Hero Academia: Tsh-Sea juga akan mempersembahkan adegan ikonik, peristiwa dan cerita asal yang betul-betul sama dengan Anime MHA.

Pemain juga akan dapat melihat bandar yang dibuat dengan grafik 3D penuh yang akan memberikan pengalaman bermain dalam dunia wira dengan pertempuran yang sangat nyata.

Mod permainan MHA: Tsh-Sea

Mod yang sangat penting dalam permainan MHA: Tsh-SEA ini ialah Mod Pertempuran PVP, yang akan membuatkan pemain fokus pada Serangan, Pertahanan, Pengelakan dan strategi lain tanpa perlu risau tentang pergerakan kamera yang mengganggu.

Selain itu, semasa pertempuran PVP (Pemain VS Pemain), pemain boleh menggunakan berbilang watak dalam setiap pusingan. Ini boleh digunakan untuk mencipta kombo terbaharu Ultimate Quirk yang ada pada setiap watak!

Prapendaftaran: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: