Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Thursday, March 24, 2022

Sin Chronicle (JP) kini telah dikeluarkan di Googleplay atau Appstore

| Thursday, March 24, 2022

Sega secara rasminya telah mengumumkan keluaran permainan mudah alih baharu mereka bertajuk Sin Chronicle. Pemain yang berminat dengan permainan ini kini boleh memuat turunnya dari Appstore atau Googleplay.

Sin Chronicle ialah permainan RPG dengan elemen Herocollection dengan permainan berbeza daripada versi sebelumnya, Chain Chronicle. Permainan ini mempunyai sistem penerokaan Dungeons untuk setiap peringkat yang dicabar oleh pemain. Pemain boleh memilih untuk cepat mengatasi objektif utama atau mencari laluan tersembunyi dan menyelesaikan teka-teki misteri untuk mendedahkan khazanah tersembunyi.

Sin Chronicle (JP) has now been released on Google Play or App Store

Sistem tempur dalam permainan ini akan menyebabkan sedikit kekeliruan kerana ia kelihatan seperti antara muka Action RPG tradisional. Walau bagaimanapun, ini sebenarnya adalah permainan RPG Turnbased. Dalam setiap giliran, setiap watak diberikan sejumlah BP (BattlePoint) untuk melakukan Move/Action. Move/Action yang berbeza akan memerlukan jumlah BP yang berbeza jadi pemain mesti merancang dan menyusun strategi sebelum menyerang musuh untuk memaksimumkan strategi.

Kerana permainan itu baru dikeluarkan hari ini, senarai peringkat yang beredar di internet masih tidak tepat.

Muat turun: Googleplay atau Appstore

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: