Skip to main content

AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative treler permainan baharu

Spike Chunsoft kini telah menerbitkan rakaman permainan untuk permainan baharu mereka, AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative dalam Nintendo Switch.

Permainan ini memperkenalkan sistem permainan sekuel AI 2019: Somnium Files, yang boleh dibahagikan kepada dua bahagian, iaitu Investigation dan Somnium.

Dalam bahagian Siasatan, yang akan berlaku di dunia nyata, pemain mesti memeriksa tempat kejadian jenayah dan mendengar saksi memberikan keterangan mereka. Semasa di bahagian Somnium, pemain akan memasuki dunia impian suspek dan saksi utama.

AI The Somnium Files  nirvanA Initiative shares new gameplay trailer

Diceritakan, sudah 6 tahun bahagian kanan mayat itu ditemui secara misteri. Kini, bahagian kiri telah ditemui, benar-benar segar tanpa tanda-tanda reput, seolah-olah mangsa masih hidup sehingga kini. Kini, dalam permainan pengembaraan detektif ini, ejen khas yang baru dilantik Mizuki dan rakan AInya Aiba ditugaskan untuk menyelesaikan pembunuhan bersiri Half Body yang pelik ini.

Jika anda membeli permainan itu semasa keluaran sehingga Khamis 14 Julai, anda akan dapat menerima Set Baju-T 3 Corak dan Set Kostum Hot Dog yang boleh dimuat turun sebagai bonus masa terhad, yang boleh dipakai oleh AI-Balls Aiba dan Tama.

AI: The Somnium Files – nirvanA Initiative akan mengeluarkan secara runcit dan digital pada Nintendo eShop untuk Nintendo Switch di Eropah dan Amerika Utara pada 24 Jun 2022.

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Comments

Popular posts from this blog

Liste der neuen Illusion Connect redeem codes Dezember 2021

Wie üblich jeden Monat, das RPG Illusion Connect Spiel oft verschiedene Arten von Geschenkartikeln bereitstellt, die kostenlos von den Spielern geltend gemacht werden kann, yep, ist der Favorit für die Spieler zu behaupten, den Codes Redeem , die offiziell zur Verfügung und ermöglicht es Spieler , verschiedene Geschenkartikel zu erhalten  im Spiel, und jetzt gibt es eine Connect Illusion redeem codes-Liste für Dezember 2021 . Wenn Spieler verschiedene Premium-Gegenstände kostenlos erhalten möchten, sollten Spieler diesen redeem code schnell anfordern, da dieser Code ein begrenztes Kontingent und eine begrenzte Zeit hat. Erhalte verschiedene Ingame-Gegenstandspreise. Liste der Illusion Connect Codes Redeem Dezember 2021: #IC92C8D2 = Rewards: 200x Diamonds, 1x Trinity SR Partners, 100k Gold #IC1st = Rewards: 5 summon tickets, 20 gold partner stones, and 1 super baguette #ICAHORA = 2x Summon Tickets, 100k Gold, 30x Nightmare Bottle M So fordern Sie den Illusion Connect-Einlösecode an: Ö

Sinisimulan ng Sword Art Online Variant Showdown ang pagpaparehistro ng CBT

Opisyal na inanunsyo ng  Bandai Namco ang petsa ng  Close Beta Test  para sa  Sword Art Online Variant Showdown , ang mga manlalaro na interesadong subukan ang CBT ng laro ay maaari na ngayong magparehistro sa opisyal na website. Ang petsa ng pagpaparehistro ng CBT ay magsisimula mula ngayon hanggang 16 Mayo 2022, ang Close Beta Test ay magaganap mula 10 Hunyo 2022 – 14 Hunyo 2022, ang anunsyo ng pagpili ay iaanunsyo sa 26 Mayo 2022, at ang bilang ng mga kalahok ay 10,000. Magagawa ng mga manlalaro na laruin ang bersyon ng CBT sa ilang bahagi ng aktwal na laro tulad ng pagpili ng Campaign, Raid at Character. Magagawa ng mga manlalaro na laruin ang bersyon ng CBT na may mga sumusunod na character:  Kirito, Asuna, Silica, Lizbeth at Leafa . Ang skill set ng character ay apektado ng costume na isinusuot para sa character na iyon. Maaari ding hamunin ng mga manlalaro ang  The Blue-Eyed Demon Raid , mamaya ay magkakaroon ng 3 kahirapan para sa hamon na ito. Magrehistro para sa Close Beta Te

Paper Cut Mansion akan rilis pada akhir tahun 2022

Thunderful dan Space Lizard Studio secara resmi telah mengungkapkan bahwa Paper Cut Mansion akan segera rilis di Nintendo Switch pada akhir tahun 2022 ini. Game horor roguelite ini berlatar dalam dunia kerajinan tangan yang unik yang terbuat dari karton yang pastinya memiliki grafis yang unik, player akan bermain sebagai Toby , seorang detektif polisi yang tiba di rumah tua eponymous. Skill detektif player akan diuji saat bekerja untuk mengungkap misteri di balik lokasi yang aneh, dengan setiap menghadirkan kesempatan untuk mengumpulkan berbagaimacam bukti lain ditempelkan ke Papan Bukti. NPC yang player temui di sepanjang permainan dapat membantu atau juga akan menghalangi, beberapa NPC akan menawarkan quest yang memberikan hadiah bermanfaat sementara yang lain akan bersembunyi atau keluar untuk menangkap player. Setiap kasus yang dihasilkan secara prosedural dapat membuka kemampuan baru dan peralatan baru, dengan mekanik lompat dimensi yang memungkinkan player dapat melompat di an