Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Tuesday, April 5, 2022

Julian akan diberikan secara percuma untuk pemain Mobile Legends

| Tuesday, April 5, 2022

Menurut Leaker MLBB itu, seorang hero baharu bernama Julian akan diberikan percuma kepada pemain apabila ia dikeluarkan dalam Mobile Legends. Bagi anda yang tidak tahu, Julian ialah Hero Fighter baharu yang baru sahaja menjadi gembar-gembur kerana ia akan hadir tidak lama lagi ke Mobile Legends dan mempunyai Skillset yang lebih berkuasa.

Walau bagaimanapun, Moonton akan menangguhkan pengeluaran Hero ini, kerana keluaran Revamp Akai yang akan hadir terlebih dahulu pada April 2022. Pada awalnya Julian dirancang untuk dikeluarkan pada April 2022 juga, kini ditunda ke Mei 2022 kerana kehadiran Revamp Akai terlebih dahulu.

Bagi menebus kekecewaan pemain akibat kelewatan tersebut, Moonton bercadang Julian akan diberikan percuma kepada pemain apabila ia dikeluarkan di Mobile Legends nanti.

Julian will be given for free for Mobile Legends players

Bagaimana untuk mendapatkan Julian secara percuma dalam Mobile Legends Bang Bang

Untuk mendapatkan Julian secara percuma dalam Mobile Legends adalah sangat mudah, pemain hanya perlu log masuk pada 14 atau 15 Mei 2022. Kemudian, pemain akan mendapat ‘Item Raven Emblem’.

Item Raven Emblem ini boleh ditukar dengan Julian dalam Mobile Legends pada 24 Mei 2022. Jadi, jangan lepaskan tarikh pertukaran!

Kerana Julian akan menjadi Hero percuma, Skin Normal Julian juga akan menjadi sangat murah. Pemain boleh membeli kulit biasa Julian dengan hanya 50 Diamonds. Pemain juga boleh menggunakan kupon diskaun untuk membeli Kulit Julian dengan harga 30 Diamonds sahaja.

Ya, itulah berita mengenai Hero Fighter baru bernama Julian, yang akan diberikan kepada pemain secara percuma dalam Mobile Legends, jadi jangan lupa tarikhnya!

Sumber:

https://youtu.be/n8V3jdjpA-4

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: