Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Wednesday, April 6, 2022

Rainbow Six Mobile memulakan kempen prapendaftaran

| Wednesday, April 6, 2022

Pada masa ini, banyak syarikat permainan konsol mula memasuki pasaran mudah alih sebagai fokus yang ingin mereka usahakan, kini Ubisoft adalah satu contoh, dengan Rainbow Six Mobile. Adalah francais permainan FPS kompetitif paling popular mereka , yang sering disebut perlu mendapatkan rawatan baharu. Supaya Rainbow Six Mobile akhirnya akan berada di sini.

Kemunculan permainan ini tidak begitu mengejutkan. Namun, kehadiran Rainbow Bow Six Mobile nampaknya menjawab permintaan pemain yang sememangnya mahukan francais ini muncul di platform yang fleksibel dan populis iaitu Smartphones.

Diumumkan oleh Ubisoft, Rainbow Six Mobile akan dikeluarkan sebagai permainan spinoff alternatif berdasarkan Rainbow Six Siege. Dalam treler pertama yang mereka terbitkan, permainan ini mempunyai nafas yang lebih kurang sama. Iaitu, ia masih merupakan genre FPS kompetitif 5v5 dan masih mempunyai rasa pertempuran taktikal. Selain itu, jangan lepaskan format mod main sebagai “Attacker” atau “Defender” di Siege.

Rainbow Six Mobile starts pre-registration campaign

Rainbow Six Mobile masih akan mempunyai beberapa penyesuaian yang direka khusus untuk peranti mudah alih. Bermula daripada tempoh perlawanan yang dipendekkan kepada Best of Three, kepada paparan UI tersuai untuk memaksimumkan pengalaman bermain pemain mudah alih.

Permainan Mudah Alih FPS ini, yang dibangunkan khas oleh pasukan Ubisoft Montreal, nampaknya memaparkan kawasan peta yang lebih kecil bersama-sama dengan bilangan senarai watak pengendali yang terhad, dengan nama popular masih ada di dalamnya.

Menurut maklumat, Rainbow Six Mobile akan dikeluarkan pada platform Android dan iOS dan merupakan Freetoplay. Walaupun Ubisoft masih belum memberikan maklumat mengenai tarikh keluarannya.

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: