Website Pembelajaran Pemrograman dan Info Game Terupdate

Friday, April 8, 2022

Seven Mortal Sins X-TASY telah memulakan kempen prapendaftaran

| Friday, April 8, 2022

Prapendaftaran untuk Seven Mortal Sins X-TASY telah bermula, permainan Gacha RPG yang sangat dinantikan dibangunkan berdasarkan siri manga dan anime Demon Worship Project yang popular. Ganjaran prapendaftaran termasuk Summon Scrolls x10, Level 3 Trainers x50, and Coins x50,000.

Projek Penyembahan Iblis pertama permainan ini ke dalam permainan mudah alih, Seven Mortal Sins X-TASY ditetapkan dalam alam semesta yang sama dengan IP sedia ada tetapi dengan jalan cerita yang sama sekali baru berdasarkan 7 Deadly Sins.

Pemain akan bermain sebagai Lucifer, the Fallen Angel. Dibuang ke lingkaran paling bawah neraka kerana berdosa terhadap tuhan-tuhan, Lucifer mesti berjuang melalui tujuh raja syaitan untuk melarikan diri. Lebih memburukkan keadaan ialah hakikat bahawa Maria, anak manusia peneman Lucifer, telah diculik oleh Belial , Lord of Vainglory, yang telah menyertai Golongan Ketiga yang digeruni.

Seven Mortal Sins X-TASY has started the pre-registration campaign

Seperti yang anda duga, terdapat 7 raja syaitan dalam Seven Mortal Sins X-TASY, setiap satu berdasarkan dosa yang berbeza. Lucifer ialah syaitan kesombongan, Leviathan ialah syaitan iri hati, Beelzebub ialah syaitan ketamakan, Mammon ialah syaitan ketamakan, Syaitan ialah syaitan kemurkaan, Belphegor ialah syaitan kemalasan, dan Asmodeus ialah syaitan nafsu.

Semua watak dalam permainan disuarakan oleh pelakon asal, memberikan Seven Mortal Sins X-TASY rasa meriah untuk peminat. Bukan itu sahaja, beberapa artis Jepun telah diambil dari Twitter dan Pixiv untuk menyediakan satu siri grafik tersendiri.

Prapendaftaran untuk Seven Mortal Sins X-TASY telah bermula dan akan berlangsung sehingga Isnin 25 April 2022. Sehingga itu, pemain boleh mengambil bahagian dalam siri acara pra-keluaran di tapak web rasmi. Setiap acara membenarkan pemain memilih puak, manakala yang lain memerlukan pemain menjemput rakan untuk menyertai parti prapendaftaran. Untuk mengundi, pemain boleh mendapatkan 5-Star Awakers, manakala berjaya merekrut rakan akan memberikan pemain 2 Summon Scrolls.

Prapendaftaran KLIK DI SINI

===

Baca lebih banyak artikel berkaitan permainan mudah alih lain di laman web maklumat permainan mudah alih FajarYusuf.Com.
Ikuti Facebook Fanpages dan juga FajarYusuf.Com Google News supaya anda tidak terlepas maklumat terkini.

Related Posts

No comments: