Showing posts with label band. Show all posts
Showing posts with label band. Show all posts

Tuesday, April 19, 2016

CHIVALRY

CHIVALRY


Chivalry dibentuk pada pertengahan 2009. Nama Chivalry memiliki arti, cita-cita ksatria, keahlian dan cinta, seperti mengapa kita memilih nama ini, adalah untuk menyebarkan semua kemuliaan untuk tidak hanya untuk orang-orang yang mengklaim mereka adalah ksatria, tapi untuk semua orang yang memiliki sifat-sifat tersebut. Dengan tidak ada musik kami harus dikutuk dengan seperti judul, semua memiliki hak untuk ini, hak untuk menggunakan mereka dalam kemuliaan dan Chivalry.

RESMI SPACE MY: www.myspace.com/chivalrychivalry

bangga memakai: CROOZ Cloth


Chivalry was formed on mid 2009. The name Chivalry has a meaning, the ideals of knighthood, virtuosity and love, as of why we pick this name, is to spread all the glory to not only to those who claim they are of knighthood, but to all of those who possess its traits. With our music none should be condemned with such a title, all have rights to this, the right to wield them in glory and Chivalry.

OFFICIAL MY SPACE : www.myspace.com/chivalrychivalry

proudly wears : CROOZ Cloth



Listen Song of CHIVALRY :
Video CHOVALRY :


Biasakan||Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: CHIVALRY

Saturday, November 21, 2015

VEINS

VEINS

VEINS

      Veins is a Straight Edge Hardcore band from Jakarta, Indonesia. Formed in August 2011 around the core line up of singer Al Haleem, guitarist Stephan (also as a guitarist in Straingate), bassist Christ, and drummer Padh (also as a drummer in Raincoat). Their music influenced by Have Heart, The Effort, Verse, Mindset, The Suicide File, Bad Religion, Tool, and many more. Their demo called The Epidemic of a Perfect Life released in 2012 included 2 songs that they have spread around the internet for free. They're going to release their first album called Alpha Omega Repetition on June 2014, which includes 7 songs, under Here To Stay Records (Jakarta). Veins' lyrics cover a variety of subjects from what had happened around us that we usually did not aware or lack of empathy to a much larger scale. Many topics include the straight edge lifestyle (e.g. the awareness about how drugs can ruin one's life), justice and respect, family and society, criticism to authority, and pressure.

General Info
Band Members
Al Halim Khasia Rahman - Lyricist/Vocalist, Sagi Hutagalung - Guitar, Muhamad Fadhil - Drums, Kristian Pangestu - Bass

  • Home Page

    http://www.reverbnation.com/veinsJKT

  • Active Since

    08/10

  • Genres

    Punk / Hardcore / Melodic

Contact Info
Location
    Jakarta, ID

Manager
    ayimxpma@gmail.com

Similar Artists

  •     Have Heart
  •     VERSE
  •     The Effort
  •     Defeater
  •     COUNTERPARTS


Listen VEINS Song :




Video VEINS :



Biasakan||Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: VEINS

Thursday, November 19, 2015

THIRTEEN

THIRTEEN

THIRTEEN


Artist Bio

      Thirteen in the form in mid-2006, Raynard and Bondry meet and want to make a project band that is different from existing ones, and this is the early formation Thirteen itself. Is Raynard (scream / growl), Bondry (guitar), Echa (guitar), Dicky (Bass), Adit (drums), and then we felt the need to nuance keys or synth then go Rudy (Keys / Synth). Originally named "Devil May Cry" but because that name is the name of a game, so we have to find another name. And at that time was our name changed to "Thirteen". At its beginning we often play / cover song from The Devil Wears Prada, Enter Shikari, Horse The Band, etc, therefore they indirectly influence our music to make the song even though each has influenced and personnel play a different character different and we do not restrict each personnel in expressing the idea of making songs. Over the months after the release of their debut album "It's All About Party, Music & Friendship" in 2008, Echa (guitar) out of "Thirteen". Since that time we decided to continue walking with the formation of 5 people, namely Raynard (scream / growl), Bondry (guitar), Dicky (bass), Rudy (keys / synth).
In mid-2009 Rudye (keys / synth) decided to exit from Thirteen due to her wish to continue college studies. And in 2011 Dicky decided to exit from Thirteen, some time later we found 2 other earth creatures, namely Jodi (Bass & clean VOC), and Eponk (keys / synth) With the formation of this now we will still give the music a different color, with still a few music elements such as Metalcore, Post Hardcore, Hardcore, Punk, etc. Or you cans Called it "Whatevercore"


Listen Song THIRTEEN :




Video THIRTEEN :


Biasakan||Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: THIRTEEN

Monday, November 16, 2015

DIVIDE

DIVIDE


Artist Bio
 
DIVIDE is a rock electronica band from Indonesia, more precisely from the Southern Jakarta. This band was formed at the beginning of september 2009. In fact, all of us came from the same high-school. One day Dendenk, Bolo, Fikri & Will decided to form a serious band, but we're lacking of member, that's why we asked Uda (HellYeahForNothing) & Gege (Orestes) to join us. And now we're like a fresh juice and ready to burn every stages! GBU
Label: Indie, Corridors Studio Pro

Manager: Putry

Download Song DIVIDE :

Video DIVIDE :


Biasakan||Used to :
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: DIVIDE

Wednesday, November 11, 2015

Minority Jakarta

Minority Jakarta

Minority Jakarta


About
Label: SG. Management

Manager: Dicka - 083806482007

Bio: Check out our second EP album "Live Your Life" on souncloud.com/minority-jakarta or on youtube.com/minorityjakarta!


Download Song Minority Jakarta :


Video Minority Jakarta  :


Biasakan||Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Minority Jakarta

Monday, November 9, 2015

BOMB BLAST

BOMB BLAST

BOMB BLAST


Artist Bio
 
Tepat pada tanggal 17 Juli 2009, bersamaan dengan tragedi pemboman JW Marriot dan Ritz Carlton yang dilakukan oleh Nurdin M. Top cs, dengan dipenuhi rasa optimis yang begitu tinggi, Raxel mencoba membangun sebuah band. Ditemani oleh Helmy (Musthafa Helmy) pada Bass/Back Vox, Cornel (Cornelius Endriarto) pada Loop/Moog/Synth, dan Aris (Aris Maulana) pada Drum maka terbentuklah JAKARTA BOMB BLAST. Nama “Jakarta Bomb Blast” ini dilatarbelakangi oleh filosofi yang begitu mendalam dan penuh harapan. “Jakarta Bomb Blast” kami artikan sebagai sebutan untuk mengenang tragedi bom Kuningan yang membuat perhatian seluruh masyarakat Indonesia maupun Dunia tertuju secara serentak dan selalu memperbincangkan kejadian tersebut dimanapun mereka berada. Maka, dengan mengusung nama ini kami pun berharap melalui karya-karya yang kami ciptakan, dapat membunuh perhatian orang banyak, baik di negara sendiri maupun sampai ke Manca Negara.

Right on July 17, 2009, along with the tragedy of the bombing of the JW Marriot and Ritz Carlton by Nurdin M. Top cs. With a full sense of optimism was so high, Raxel trying to build a band. Accompanied by Helmy (Mustafa Helmy) on Bass / Back Vox, Cornelius (Cornel) on synthesizer, and Aris (Aris Maulana) on drums. And then formed "JAKARTA BOMB BLAST". Our new name is motivated by the philosophy that was so deep and full of hope. "Jakarta Bomb Blast," we mean the term to commemorate the tragedy that makes Brass attention of the entire people of Indonesia and the world fell simultaneously and are always discussing these events wherever they were. Thus, by carrying the new name we also hope that through the works we create, can kill a lot of attention, both in their own country or to foreign countries.

Sounds Like: Blink-182, Simple Plan, Avril Lavigne, Dream Theater, Limp Bizkit

Label: JAS'S Records

Manager: +6282299032378 (Fahmi)


Download Song OF BOM BLAST :
Video BOMB BLAST :


Biasakan||Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: BOMB BLAST

Sunday, July 26, 2015

School Story

School Story

School StoryRock / Pop Punk / Easy Core


About:
Label: Unsigned

Manager: Ar (+62 8812056546 / +62 85691742414 Pin:744301DC)

Bio: School Story since MMXI..
from pop punk goes easy core
Follow us on twitter @SchoolstorySS
Booking contact : +62 8812056546 / +62 85691742414 Pin:744301DC

Download And Listen School Story Song :


Video School Story :
                                               school story - merdeka Indonesia

                                                 school story - cerita dan menari


Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: School Story

Wednesday, July 22, 2015

Cause Band

Cause Band

Cause Band

      Cause adalah sebuah band pop, dibentuk sekitar 2008. Terdiri dari Randy Asra Dahnial (Timbal Vocal, Gitar Acc), Dito Buditrianto (Lead Guitar, Vocal), Dely Tambunan (Drum) dan Ryan Rifkianda (Bass), Band ini mulai bermain bersama 4 tahun sebelum mereka bersatu kembali di tahun 2008, mereka bermain sebagai band rock sekolah tinggi. Sebagian besar dipengaruhi oleh beberapa band yang Eropa seperti Radiohead, Kashmir, dan Coldplay, mereka mulai merekam beberapa lagu mereka tepat (di studio) pada tahun 2009. Sekarang, mereka memiliki sendiri 10-lagu-album mereka Dialog. Mereka memberikan musik yang sesuai mereka. Nikmati !!

      Cause is an pop band, formed around 2008. Composed of Randy Asra Dahnial (Lead Vocal, Acc Guitar), Dito Buditrianto (Lead Guitar, Vocal), Dely Tambunan (Drum) and Ryan Rifkianda (Bass), The band started to play together 4 years before they reunited in 2008, they played as a high school rock band. Mostly influenced by some European band such as Radiohead, Kashmir, and Coldplay, they started to record some of their songs appropriately (in the studio) by 2009. By now, they have their own 10-tracks-album Dialog. They deliver the music that fits them. Enjoy!!


Members :

Randy Asra Dahnial
Vocals

Dito Buditrianto
Guitar

Dely Tambunan
Drums
 Edu Christanto
Edu Christanto
Keyboard

Ryan Rifkianda
Bass


Download And Listen Cause Song :

Video Cause Band :

                                                              Cause - Go On



Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Cause Band

Sunday, July 19, 2015

Trytowakeup

Trytowakeup

Trytowakeup


About
Sounds Like: Dustbox, Four Get Me a Nots, Blink-182, Northern 19, trytowakeup

Label: indie

Manager: FOR BOOKING AND CONTACT: zaki(089638400861)

Bio: trytowakeup is a punk rock band from Bogor,indonesia...
we are keep punk rock elite since Mei 2007 ...

with the base formation:
Zuhri as Bass Player(Vocal)
Zaki as Drummer

Budi as Guitar(back voc)


Download and Listen Trytowakeup Song :


Video Trytowakeup :

                                                     Trytowakeup - lonoium


                                                        trytowakeup - soorow live

                                                           trytowakeup - coverblink128


Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Trytowakeup

Tuesday, July 14, 2015

Find Out

find out bogor

Find Out

Artis Bio

Find Out terbentuk di 09 September 2009.

Find Out yang didefinisikan di Indonesia berarti "mencari jalan keluar" yang kami percaya setiap masalah di wajah ada jalan keluar.

Alhamdulillah! Kami telah menjadi peringkat pertama di festival musik seperti, ESIA MUSIC FEST Bogor 2009, dan TELKOMSEL INDIE A1R 2010.

Musik / Genre yang kita bawa adalah Pop Punk / Powerpop / AlternRock.

Dalam setiap lagu kami mencoba untuk mencampur efek loops, tapi tidak terlalu tebal.


Di sini kita! Berusaha untuk mendapatkan perhatian Anda dan selalu melakukan yang terbaik untuk kalian :)

Artist Bio

Find Out formed on 09 September 2009. 
Find Out who is defined in Indonesian means "search for a way out" that we believe every problem in the face there is a way out.

Alhamdulillah! We've been become the first rank in music festival like, ESIA MUSIC FEST Bogor 2009, and TELKOMSEL INDIE A1R 2010.

Music/Genres that we bring is Pop Punk / Powerpop / AlternRock.

In every song we tried to mix the effects loop, but not too thick.


Here we are! Trying to get your attention and always do our best to y'all :)


Sounds Like: All Time Low, Forever The Sickest Kids, Boys Like Girls, The All-American Rejects, Simple Plan
Label: Unsigned (Amplop Records)
Manager: Nanda / +6282123390000

Download and Listen FIND OUT Song :

VIDEO FIND OUT :

                                                     find out - move on


Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Find Out

Thursday, July 9, 2015

KAKI LANGIT PUNK BAND

kaki langit punk

KAKI LANGIT


BAND PUNK FROM DEPOK,WEST JAVA ..

Bio: We Are KAKI LANGIT Punk Rock :

- Wayank (Vocalist+Guitarist)
- Riza Kiting (Bassist+Back Vocal)
- Reza (Guitarist)
- Azie (Drumer)

Cp :
- Wayank / 2A20CA6A
- Riza Kiting / 32455FFC
- Reza / 7D20E389
- Azie / 76B7BAA0


Download and Listen Kaki Langit song :



Video Kaki Langit :

                                                          Cinta Suci - Kaki Langit


Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: KAKI LANGIT PUNK BAND

UPREAL BAND

upreal band

UPREAL BAND

Biography:
mereka cuma 4 orang cowok rada keras kepala, yang percaya sama proses, dari waktu ke waktu, ya semangat kemandirian yang menggebu, juga berharap memberi peluang bagi yang lain, jadi mreka pakai spirit tersebut disaat mereka manggung, so begitu powerfull, soul and dramatic ....
namun sayang, perjalanan mereka tersita waktu dengan job mreka di luar musik, namun mereka percaya bahwa semua sudah digariskan Yang Maha Kuasa, dengan segala kekurangan, menjadi berguna adalah tujuan mereka ........
so idealis yang realistis, itulah mreka .........
power of soul and brain ..................

Press:
“Band indie yang satu ini bisa dibilang unik. Prestasi mereka tidak sedikit, begitu juga jam terbang mereka, persiapan mereka sudah cukup matang, selalu jadi bintang tamu tiap ada event indie music baik di depok atau luar kota. Namun mereka nggak mau kegiatan band mengganggu kegiatan pribadi mereka. Bahkan terkadang mereka melempar job event untuk band indie lain yang menjadi koleganya. "Band lain kami anggap partner bukan musuh, jadi nggak pernah kami sikut-sikutan dengan mereka" begitu kata mereka saat menanggapi kompetisi dalambermusik.”
"saya salut dengan lagu-lagunya yang dahsyat.. walau cuma berempat tapi mereka sangat kompak , dan jangan lupa mengucap syukur adalah sikap paling penting yang dapat mengubah hidup kalian... dan saya tunggu lagu-lagu berikutnya yangg pasti uprealband IS THE BEST... Selamat..."
Yennii MaNan - uprealistic

“Buat saya,Upreal itu sebuah kesederhanaan,Musik yang sederhana tapi di bungkus dalam Berberapa instrument musik yang tidak kalah bedanya dengan musik yang mewah. Dari berberapa musik yang di buat Upreal juga sangat Easy Listening dan apa yang ada dalam liriknya itu juga merupakan hampir sama dengan kisah pribadi saya,kata-katanya mudah di ingat dan sangat berwawasan Luas. Dan saya juga bangga dengan Upreal karena mereka berasal dari depok,sesama warga depok saya sangat bangga karena kota kecil seperti depok tidak kalah hebatnya dengan kota besar yang memiliki berberapa Musisi. Pokoknya Sukses terus buat Upreal,Kesabaran dan kerja keras adalah kunci keberhasilan,Saya dan berberapa teman di depok juga turut mendukung Upreal.. Semoga Sukses :)”
Adiet Putra Widjayadiningrat - uprealistic

““don’t speak, let’s ROCK !! Sound Your Soul” ”
Apoy uprealband - Drummer

““gak ada yang special di dunia ini, jika kamu dapet dengan cara yang curang””
Gerry Satriani uprealband - bassist

“saya bukan shredder, tapi saya berusaha tiap nada yang saya mainkan “bernyawa””
jon fadly uprealband - guitarist

““saya tidak jago nyanyi, tapi saya berusaha keras menyampaikan pesan tiap kata dari lagu yang saya nyanyiin itu, dan saya gak begitu perduli, mau yang nonton sedikit atau banyak sekalipun, saya harus berikan yang terbaik, layaknya mreka nonton konser besar””
bany uprealband - vocalist

“Wow... so many words to say....... Emm, Lets Dance : Its perfect, Nyatakan Cinta : my favourite track ever, BCM : playing in my head over and over since first time I get listening to, and ALL : impresses my boss with fine mixing, great songs he said....”
Amelia Alwis - uprealistic

“uprealband sebuah band yang tetap bisa exist tanpa narsis, langkah-langkah yang dilakukan oleh uprealband layak dicontoh oleh semua musisi,karya-karyanya juga enak untuk disantap sampai habis dan pantas dijadikan referensi.”
Emtee Blackmoore (Music Director - Radio)

“Perjuangan uprealband bertahun-tahun akhirnya membuahkan hasil yang bagus, saya mengikuti perjalanan mereka di peta musik Indonesia dan yakin band ini akan menjadi salah satu band terbaik di Indonesia !! Sukses terus untuk uprealband Salam musiktek !!! ”
Agus Hardiman - Musiktek.com

“Bener2 dah, EVOLUTION cocok untuk album perdana dan terakhir Upreal. Terasa banget karakter masing2 didalamnya, menurut aku alur lagu tersebut sangat jelas dan mengena, pas dengan isi lagu masing-masing. Apalagi cara membawakan di atas PANGGUNG sangat menyajikan tontonan yang bisa mengajak Audience untuk menikmati gaya Upreal yang menciptakan atmosfir dalam setiap event, Succes buat Upreal dan Jaya Musik Indonesia..!!!”
yogas - kampungindie.com

“UPREALBAND tampil dalam acara INDIEpendence “sound of freedom” Prelude Event 1, 25 July 2010, dengan kemampuannya meramu musik bergenre poprock yang terasa lebih menyatu dengan alunan Bany sang vokalis saat membawakan hits Antara Kita (Cuma Kita) dan Nyatakan Cinta dengan aksi panggungnya yang atraktif.”
www.exprezone.com

“ mereka cuma 4 orang cowok rada keras kepala, yang percaya sama proses, dari waktu ke waktu, yah semangat kemandirian yang menggebu, jg berharap memberi peluang bagi yg lain, so mreka pakai spirit tersebut disaat mereka manggung, so begitu powerfull, soul and dramatic .... namun sayang, perjalanan mreka tersita waktu dengan job mreka di luar musik, namun mreka percaya bahwa semua sudah digariskan Yang Maha Kuasa, dengan segala kekurangan, menjadi berguna adalah tujuan mereka ........ so idealis yang realis, itu lah mreka ......... power of soul and brain .................. ”
uprealband

“band from depok, bogor, jawa barat, indonesia POWERFUL, SOUL & DRAMATIC”

uprealband....

Biography:
they just 4 stubborn guy Rada, who believe the same process, from time to time, yes buoyant spirit of independence, also hope to provide opportunities for others, so that they're wearing the spirit when they played, so once powerful, soul and dramatic. ...
but unfortunately, their travel time preoccupied with the job that they're beyond the music, but they believe that all already outlined the Almighty, with all its shortcomings, being useful is their goal ........
so idealistic realistic, that mreka .........
power of soul and brain ..................

Press:
"Indie band that is arguably unique one. They are not small achievements, as well as their flight hours, their preparation is already quite mature, so the guest stars are always there for each event depok indie music either in or out of town. But they do not want to interfere with activities of the band their personal activities. In fact, sometimes they throw event job for another indie band that became colleagues. "Another band we consider partners not enemies, so we never elbow-elbow with them" as they say in response to competition musically. "

"I salute the songs are terrible .. though only four of us but they are very compact, and do not forget to give thanks is the most important attitude that can change your life ... and I wait for the next songs  definitely uprealband IS THE BEST. .. Congratulations ... "
Yennii Manan - uprealistic

"For me, it was a simplicity Upreal, Music simple but wrapped in Berberapa musical instrument that is no less different from the music that is a luxury. From a couple of music that created Upreal also very Easy Listening and what is in the lyrics it is also almost the same with my personal story, the words easy to remember and very insightful area. And I'm also proud of the Upreal because they come from Depok, Depok fellow citizens I am very proud that a small town like depok no less great with big city that has a couple of musicians. Anyway Success continues for Upreal, Patience and hard work are the keys to success, I and a couple of friends in depok also support Upreal .. Good luck :) "
Adiet Son Widjayadiningrat - uprealistic

"" Do not speak, let's ROCK !! Sound Your Soul ""
Apoy uprealband - Drummer

"" There is not special in this world, if you get a fraudulent manner ""
Gerry Satriani uprealband - bassist

"I'm not a shredder, but I am trying each note I play" lifeless ""
jon fadly uprealband - guitarist

"" I'm not good at singing, but I tried hard to convey the message of each word of the song that I sing it, and I am not so concerned, who want to watch a little or a lot though, I have to give the best, that they're like big concerts ""
bany uprealband - vocalist

"Wow ... so many words to say ....... Emm, Lets Dance: Its perfect, Express the Love: my favorite tracks ever, BCM: playing in my head over and over since first time I get listening to, and ALL: my boss impresses with fine mixing, great songs he said .... "
Amelia Alwis - uprealistic

"Uprealband a band that can still exist without the narcissistic, the steps undertaken by uprealband exemplary by all musicians, his works are also delicious to eat until they run out and deserves to be a reference."
Emtee Blackmoore (Music Director - Radio)

"The struggle uprealband years finally a good result, I follow their journey on a map of Indonesian music and convinced the band will be one of the best bands in Indonesia !! Success continues to uprealband Greeting musiktek !!! "
Agus Hardiman - Musiktek.com

"Was really dah, EVOLUTION is suitable for initial and final album Upreal. Respectively character really feels inside, according to the flow of the song I was very clear and striking, fitting with the contents of each song. Moreover, in the above rendition STAGE very present spectacle that could invite audience to enjoy Upreal style that creates an atmosphere in any event, Success for Upreal and Jaya Music Indonesia .. !!! "
yogas - kampungindie.com

"UPREALBAND INDIEpendence performing in the" sound of freedom "Prelude Event 1, 25 July 2010, with the ability to mix music poprock genre that feels more integrated with the strains of Bany vocalist when delivered hits Antara Kita (Cuma Kita) and Express Love with the action stage attractive. "
www.exprezone.com

"They are only 4 people Rada stubborn guy, who believe the same process, from time to time, a passionate spirit of independence well, jg hope to provide opportunities for the others, so that they're wearing the spirit when they played, so so powerful, soul and dramatic .... but unfortunately, the trip time that they're preoccupied with the job that they're beyond the music, but that they're believing that everything is outlined omnipotent, with all its shortcomings, being useful is their goal ........ so idealistic realist , it was they ......... power of soul and brain .................. "
uprealband
"Band from Depok, Bogor, West Java, Indonesia POWERFUL, SOUL & Dramatic"
uprealband ....

  1. Address: Jalan Rinjani 5 No. 130, Depok 2 Timur, Kelurahan Abadijaya, Kecamatan Sukmajaya, West Java 16417, Indonesia

Download and Lisen UPREAL BAND song :


Video UPREAL BAND :
                                                     UPREAL BAND Antara Kita


Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: UPREAL BAND

Thursday, June 25, 2015

NODOFF (Depok City Youth Family)

nodoff depok

NODOFF (Depok City Youth Family)

Musiknya Seperti: MADBALL, Agnostic Front, Strife, Warzone, Tanpa Batas

Label: Indie

Manajer: +6285695567001

Bio: NODOFF est 2005.

hardcore punk, dan tidak pernah tua untuk omong kosong ini!


kita tidak . sehingga mengajarkan kita tentang HARDCORE!


Sounds Like: MADBALL, Agnostic Front, Strife, Warzone, Tanpa Batas
Label: Indie
Manager: +6285695567001
Bio: NODOFF est 2005. 
hardcore for the punk, and never been old for this shit! 
we are nothing. so teach us about HARDCORE!

Download and Listen NODOFF Song :
 Video NODOFF Depok :
                                                       NODOFF perform


Biasakan || Used to :1.Comment2.Like3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: NODOFF (Depok City Youth Family)

Tuesday, June 23, 2015

FOR MY DEAR

FOR MY DEAR

Band kami terbentuk pada bulan September 2011 dan kami kurang tahu apa tanggal itu tanggal 25.
kami memberikan nama FOR MY DEAR, itu juga karena sudah bingung tentang apa nama, rekaman di cocok karena tidak ada nama
For My Dear berisi beberapa makhluk yang beragam, seperti
fauzah atau berada di panggilan ojah ia bekerja sebagai vokalis.
faisal atau berada di panggilan Isal ia bekerja sebagai ... plus gitaris backing vokal.
paragraf atau bisa disebut jeko dan juga disebut dewa gitar ia bekerja sebagai gitaris.
edwin atau berada di panggilan Ewin ia bekerja sebagai basis.
yudi atau berada di panggilan Yupi ia bekerja sebagai drummer.
dan kisah berikutnya kita tidak tahu lagi, karena kita masih band baru

Our band formed in September 2011 and we are less know what the date was the 25th.
we give a name FOR MY DEAR, it's also because already confused about what name, recording in fits because there is no name
for my dear contains several diverse creatures, such as
fauzah or be on call ojah he worked as a vocalist.
faisal or be on call Isal he works as ... plus guitarist backing vocals.
paragraph or it could be called jeko and also called the god of guitar he worked as lead guitarist.
edwin or be on call Ewin he worked as the base.
yudi or be on call Yupi he worked as a drummer.
and the subsequent story we do not know anymore, because we are still new band


Download and Listen For My Dear song :

Vide For My Dear :

                                            For my dear cinta pelarian feat adultw




Biasakan || Used To:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: FOR MY DEAR

Wednesday, June 10, 2015

HERRO FOR YOU BAND

HERO FOR YOU

HERRO FOR YOU BAND


HELLO, WE ARE HERO FOR YOU FROM DEPOK WEST JAVA :D

HERO FOR YOU terbentuk pada tanggal 12 desember 2012 , atas niat dari hobi adi saputra dan rio setiawan yang ingin meng-ekpresikan suatu karya seni berupa MUSIK . seiring berjalan nya waktu diajak lah liking satria untuk mengisi lead gitar dan setelah itu kita mulai berjalan untuk melangkah menjadi yang terbaik , semoga karya karya kita bisa diterima dihati kalian iya guys .. 

HERO FOR YOU formed on 12 December 2012, on the intention of the hobby adi saputra and rio setiawan who want to expresses a work of art in the form of MUSIC. as his running time was liking knight invited to fill the lead guitar and after that we started to walk to go to be the best, hopefully we can welcome works of hearts yes you guys ..


AND FINNALY :
addi saputra ( vocal )
feiysa ocktavia ( back vocal )
liking satria ( lead gitar )
rio setiawan ( bassis )
suhada ( gitar rhytm )
aditional ( drumer )


Download and listen HERO FOR YOU BAND :




Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: HERRO FOR YOU BAND

Tuesday, June 2, 2015

Dream Off

             dream off depok
Dream Off


          Dream Off berawal dari satu visi & misi yang menjadikan kami untuk tetap berjuang dan berdiri tegak dimusik. belajar,berdoa dan berusaha mengejar semua mimpi yang kami yakini bisa dan dapat terwujud kelak, tetap semangat dan bergerak mengexspresikan apa yang ada dalam diri pribadi kami. sadar dan kami sadar alur tak selamanya lurus dan tak selamanya seperti yang kami inginkan. 
Carry Aditya, Dedi Fattah Alias Barrick, Theo dan Rhama mencoba menyatukan semua ide dan gagasan kedalam wadah dengan nama DREAM OFF, berdiri pada bulan juni tepat tangal 17 tahun 2009. seiring berjalannya waktu DREAM Off formasi pertama ini pun mengalami goncangan (singkat cerita Rhama sang vocalis mengundurkan diri) dengan alasan ingin fokus dengan dunia pribadinya, ironis karena DREAM OFF sedang menyiapkan materi lagu untuk album mini. 
berbagai macam tawaran manggung berdatangan sedangkan dalam diri DREAM OFF sedang dalam kebimbangan antara tetap bertahan atau terus berjuang mengibarkan berdera DREAM OFF. 
lewat dukungan dan motivasi para sahabat dekat dan teman teman seperjuangan (khususnya band Depok) DREAM OFF kembali percaya diri dengan formasi 
Carry Aditya (drummer), barrick Sst (lead guitar & Vocal), Theo (guitar rhytem) dan dalam formasi Bass diisi oleh Krisna (meski pada tahap awal krisna masih menjadi formasi tetap dari band Masked Hero meski pada akhirnya Krisna memutuskan untuk total gabung dengan tubuh DREAM OFF.


        One vision & mission which makes us to keep fighting and standing upright dimusik. studying, praying and trying to catch all the dreams that we believe can and may happen in the future, keep the spirit and move expresion what is in our personal self. Our conscious and unconscious flow is not always straight and not always as we would like.

Carry Aditya, Barrick Alias ​​Smith Fattah, Theo and Rhama tried to unite all the ideas and ideas into the container with the name DREAM OFF, established in June 17, 2009. The exact date over time DREAM Off The first formation was also experiencing the shock (the short story Rhama vocalist resign) because he wanted to focus on his personal world, ironic because DREAM OFF is preparing material for the track mini album.

offer a wide variety of gigs coming within DREAM OFF while being in indecision between persist or continue to fight to fly the DREAM berdera OFF.

through the support and motivation of close friends and friends in arms (especially the band Depok) DREAM OFF regained confidence with the formation

Carry Aditya (drummer), Barrick Shh (lead guitar & vocals), Theo (guitar Rhytem) and the formation Bass filled by Krisna (although in the early stages of Krishna is still a permanent formation of the band Masked Hero Krishna but in the end decided to join with the total  DREAM OFF body.



Download & Listen Dream Off song :



                                                      dream off hilang



Biasakan || Used to :
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Dream Off

Monday, June 1, 2015

KICKLINE

Kickline Hardcore

KICKLINE 


      Kickline terbentu pada awal 2012 di cibinong dan bergenre hardcore. pada awalnya Reza (Vokal) yang ingin membentuk sebuah band bergendre hardcore . kemudian ia minta bantuan kepada salah satu teman agar mengenalkan seorang drummer dan seorang gitaris. Tak lama kemudia ia memberi kabar bahwa ada dari temannya yg berposisi tersebut mereka adalah Ichal (Drum) dan arthur (lead gitar) . kemudian ichal mengajak adrian (rythem) dan ari (bass) untuk ikut bergabung . seiring berjalannya kickline ,kami memulai untuk membuat lagu-lagu ciptaan kami sendiri yang pertama Cibinong Young Bloods dan Young Hard Bloods setalah mematangkan konsep kami mulai masuk kedalam gigs dicibinong sebelum masuk kedalamnya kami sempat berganti personil ari (bass) tidak bisa konsisten didalam kickline dikarnakan pekerjaan yang tak bisa ditinggalkan . kemudian ichal mengajak egoy untuk bergabung 20 april 2013 pertama kali kami memulai karir digigs. Lambat laun kami mulai bermain ketempat-tempat yang kami inginkan mulai dari cibinong ,depok ,cisarua , bogor, citereup dan bandung . tapi di saat kami mulai melebarkan sayap agoy (bass) memilih berkarir bersama bandnya dan meninggalkan kickline , tapi kekosongan diposisi bass kembali langsung terisi oleh kedatangan alfian (bass) hingga sekarangkami konsisten dengan komposisi line up kami 
REZA (VOKAL) ADRIAN (RYTEHM) ARTHUR (LEAD) ICHAL (DRUM) ALFIAN (BASS) 
dan sekarang kami sedang fokus untuk rilis album pertama. Keinginan terbesar kami adalah membuat nama Cibinong dan teman–teman cibinong hardcore dikenal dimana pun karna kami percaya tidak ada yg sia-sia didalam perjungan kami . mulai melangkah dan tentukan arah but god always listen and understanding . 


       Formed then Kickline beginning of 2012 that formed then in cibinong and genre hardcore. initially Reza (vocals) who wanted to form a band genre hardcore. then he asked for help to one of the friends in order to introduce a drummer and a guitarist. Shortly later he gave his word that there is of the position that they are Ichal (Drum) and Arthur (lead guitar). then ichal invited adrian (Rythem) and ari (bass) to join. kickline goes along, we started to make songs of our own creation of the first Cibinong Young Bloods and Bloods after the Young Hard finalize the concept we started to get into gigs dicibinong before entering into it we had changed personnel ari (bass) can not be consistent in kickline because work which can not be abandoned. then ichal egoy invite to join 20 april 2013 we first career start digigs. Gradually we began to play to the place where we want to start from cibinong, Depok, Cisarua, Bogor, and Bandung Citereup. but at the time we started to spread our wings agoy (bass) chose a career with his band and leave kickline, but the vacancy position bass back immediately filled by the arrival alfian (bass) to now consistent with the composition of our line up
REZA (VOWELS) ADRIAN (RYTEHM) ARTHUR (LEAD) Ichal (DRUM) ALFIAN (BASS)

and now we are focused on the release of the first album. Our greatest desire is to make a name Cibinong and friends cibinong hardcore known everywhere because we believe there is no reply in vain in our fight. began to move and determine the direction but god always listen and understanding.

-CIBINONG YOUNG BLOODS x CIBINONG HARDCORE-


Download & Listen Kickline Song :


Video Kickline :

Kickline Perform



Biasakan || Used To: 
1.Comment
2.Like
3.Share
          

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: KICKLINE

Cabut Nyawa

 cabut nyawa

Cabut Nyawa


 sebuah band yang telah berdiri sejak tahun 2004 kini telah bangkit lagi hingga sekarang dengan support dari kawan kawan metalhead semuanya.
a band that has stood since 2004 has risen again up to now with the support of all his friends metalhead.
dengan personil yg sekarang | | by personnel who now :

doni (vocal+manager)
sandy (gitar)
ricky (bass)
cinda (drum)

dan mulai membentuk management "Hitam Pekat Management"
and began to form management "Black Concentrated Management"


keep stay brutal & support for local Underground scene (Cibinong Underground)
Cibinong Underground (Hitam pekat Management)

INDONESIA UNDERGROUND

1st album Cabut Nyawa "TULAH" (2012)

Download & Listen Cabut Nyawa song :

Video Cabut Nyawa :

cabut nyawa perform


Biasakan | | Used To:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Cabut Nyawa

Sunday, May 31, 2015

The Heart Direction

the heart direction

The Heart Direction

Pop punk since 2009.

Berdiri pada tanggal 20 Mei 2009 dengan formasi: vokal Vidi, Viki gitar, ryan gitar dan gendang ivant. dan mendapatkan 2 lagu, tidak lama setelah Viki & ivant mengundurkan diri. dibentuk lagi dengan masuknya "dimas" ke gitar. dan setelah 2 bulan dimas, vidi dan panca. mengundurkan diri untuk melanjutkan pekerjaannya. dan bentuk sekarang adalah: Aji Gitar / Vokal, Dini bass, Andri Keys / Synth, Ryan Drum. Kami akan mempertahankan sampai akhir nanti.

Ini Tentang Musik kami:
kami ingin membuat musik kami berbeda dari orang lain juga bisa dibilang genre yang berbeda. kami ingin menyatukan musik kami untuk menyesuaikan telinga Anda dan membuat Anda nyaman dengan lagu kami :)


Misi:
Kami Ingin mencoba untuk membuat Anda bahagia dengan pekerjaan kita atau lagu-lagu kami. Kami Ingin bermain di kota-kota penuh sukacita dan untuk banyak teman di sana dan mungkin itu di kota Anda. Hubungi kami jika Anda puas dengan pekerjaan kami dan mengundang kami dalam acara Anda :)

Formation :
Stand on 20 May 2009 with the formation: Vidi vocals, Viki guitar, ryan guitar and ivant drum. and get 2 songs, not long after Viki & ivant resign. formed again with the inclusion of "dimas" into the guitar. and after 2 months dimas, vidi and panca. resigned to continue his work. and the form now is: Aji Guitar/Vocal, Dini bass, Andri Keys/Synth, Ryan Drum. We will maintain to the end later.

It's About Our Music :
we want to make our music different from others can also be spelled different genre. we want to unify our music to fit your ear and make you comfortable with our song:)

Mission :
We Want to try to make you happy with our work or our songs. We Want to play in cities full of joy and for a lot of friends there and maybe it's in your city. Contact us if you are happy with our work and invite us in your events:)
Bio

Sounds Like: The Heart Direction
Manager: More Info : +62 85772640904 / +62 85694557841
Bio: THE HEART DIRECTION pop punk / rock band from INDONESIA, West Java 
More info : +62 85772640904 / +62 85694557841

Download & Listen The Heart Direction Band :

Video The Hert Direction :

The Heart Direction - Sebuah Pernyataan




Biasakan || Used to :
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: The Heart Direction

Friday, May 29, 2015

Strength Voice

strength voice

Strength Voice

Bio: 
Tanggal Mulai Tayang || Born Since :25 Oktober 2011
Genre :Post-Hardcore/Screamo
Anggota || Personil : 
  • Atras as screamo and growl vocal 
  • Hendry as guitarist and clean vocal 
  • Tyo as bassist 
  • Ambon as Drummer
Kota Asal || Hometown  :
Sentul City
Lokasi Sekarang || Current Location :
Sentul City
to info and booked :
085777946662 (jani)

Download and listen Strength Voice song :




Biasakan || Used to:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Strength Voice

Thursday, May 28, 2015

Moniquen

moniquen band

MONIQUEN BAND



Genre                      : Pop Rock
Tahun Aktif             : 2014 – Sekarang
Personil                   : Agus (Vokal)
                                  Aan (Guitar + Bac.Vokal)
                                  Ikhsan(Guitar)
                                  Ucup(Bass)
                                  Nugi(Drum)
                                  Iyos(Keyboard)

Band ini terlahir dari 1 maret 2014, awalnya terbentuk dari  lima personil yang bergenre pop rock,Farhan(Han) sebagai vocal,Fahran(Aan) Backing vocal dengan Rhythm gitar,Ikhsan Gitaris Melody,Ucup Bassist,Dan Isha Drumer.
Seiring Berjalannya waku band ini mengalami perubahan personil dengan keluarnya Han dikarenakan kesibukan bekerjanya membuat band ini fakum,hingga akhirnya terbentuk kembali pada Januari 2015 dengan masuknya Agus sebagai Vokalist,dan Nugi Drumer yang menggantikan posisi Isha yang telah keluar juga. Dan Band ini pun berjalan kembali sehingga menarik keyboardist Iyos yang kebetulan 1 tempat kuliah dengan Ucup,Nugi dan Agus.
Moniquen sekarang berjalan dengan 6 Personil tetap,dan memiliki visi yang sama yaitu untuk membuat band ini menjadi band yang mempunyai lagu-lagu komersil pasaran musik Indonesia. Moniquen sendiri lebih cenderung menciptakan lagu-lagu bertema cinta seperti single pertama yang berjudul “Harapan Semu” diciptakan oleh Agus yang menceritakan tentang cinta yang diberi pengharapan yang tidak jelas.
Moniquen mengambil Influence dari music dalam dan luar negri, Mungkin sebagai inspirasi kami dari dalam negri adalah Peterpan,Ungu dan J-rock’s,dan untuk luar kami mengambil inspirasi dari Coldplay,GogoDolls,dan Nirvana.
Kami berharap music kami dapat diterima oleh Masyarakat luas dan kami terus member warna music Indonesia yang berbeda.

      This band was born from 1 March 2014, initially made up of five personnel rock pop genre, Farhan (Han) as a vocal, Fahran (Aan) Backing vocals with guitar Rhythm, Melody Ikhsan Guitarist, Bassist Ucup, and Isha drummer.

      Passing Along Waku this band with the release of the personnel changes due to busy operation Han makes this band fakum, until finally formed back in January 2015 with the entry of Agus as vokalist, and Nugi drummer who replaced Isha who have come out well. And this band was running back so interesting Iyos keyboardist who happened 1 college with Ucup, Nugi and Agus.

      Moniquen now runs with 6 personnel remain, and have the same vision, namely to make this band into a band that has songs commercially Indonesian music market. Moniquen itself is more likely to create a love-themed songs like the first single, entitled "Hope Moot" was created by Agus which tells of the love that was given hope that is not clear.

     Moniquen took Influence of music inside and outside the country, probably as our inspiration from the country is Peterpan, Ungu and J-rock's, and to the outside we take inspiration from Coldplay, GogoDolls, and Nirvana.

     We hope our music can be accepted by the public community and we kept music Indonesian members of different colors.

Download And Listen song Moniquen :

Video Moniquen Band :

                                                       moniquen - aku bukan dia




Contact Us : 08180718004,73e8b036 (Ucup)

Facebook : www.facebook.com/groups/moniqueen




Biasakan || Used To:
1.Comment
2.Like
3.Share

Reviewer: FajarYusuf.Com
ItemReviewed: Moniquen

TENTANG SITUS

SITUS INI ADALAH SITUS PEMBELAJARAN PEMROGRAMAN DAN JUGA PEMAHAMAN TERHADAP TEKNOLOGI KOMPUTER. KALIAN BISA MENGIKUTI PEMBELAJARAN PEMROGRAMAN DENGAN BERTAHAP PADA MATERI YANG SUDAH SAYA SEDIAKAN, JIKA ADA MATERI YANG MEMBINGUNGKAN SILAKAN LAKUKAN KOMENTAR PADA MATERI YANG ANDA TANYAKAN ATAU KALIAN BISA MENGHUBUNGI SAYA DIHALAMAN KONTAK.